Viva La Diva - Stairway to Heaven

Budgetmärket Viva La Divas höst & vinter kollektion heter "Stairway to heaven".  Det är en salig blandning av glitter & färg, inspirerad av skyskrapornas ljusreflektion över Hong kongs partyhimmel. Viva La Diva är ett relativt okänt märke för mig. Självklart vet jag att det existerar men jag äger väldigt få produkter där ifrån. Kanske för att jag brukade använda det när jag var yngre? Jag har fått hem lite produktprover & hoppas att de kommer göra så jag får upp ögonen för märket igen. 
 
Crystal EyelinerCrystal Glitter Lipgloss, Nudie Collection, CC Cream 7 in 1 & läppstiftet Super Nova  
 
 
 
Den ombloggade paletten "Nudie Collection" sägs vara lik Urban Decays Naked 2 Palette. Tolv matta & skimmrande nyanser som går i jordnära toner, perfekt för oss som gillar naturlig elegans. Tyvärr har jag inte Naked 2 så jag kan inte jämföra, men utifrån google's bilder ser de nästan identiska ut. Är du sugen på Naked 2 men inte har pengarna så tycker jag absolut att du ska spana in Nudie Collection (149kr) istället. Jag har testkört skuggorna lite snabbt på armen & de får helt klart godkänt. 
 
Något som lockar dig?
 

Jag köpte mig faktiskt alldeles nyss Nudiepaletten för den såg så grym ut. Har inte hunnit testa den än, men har bara hört gott om den. :-)

Madeleine

Jag har nudiepaletten och har använt den några gånger, färgerna är verkligen superfina!! :)))

Vendela

Viva la divas pigment är generellt jävligt bra, när man lärt sig använda dom. Köpte en palett där de var extremt krämiga och jag kunde inte börja använda dom förrän något år! Och nu har jag nudiepaletten, grymma pigment as well och lite mindre krämiga. Dock har jag inte blivit så imponerad av deras andra smink

Fine :D
Den leppestift fargen ser utrolig fin ut !

jätte fin!

Jag gillar skuggorna :)
Sv: Det var super gott!

Har paletten hemma med ögonskuggor, påminner en del om naked paletten.

Nice!

Blev sugen att testa paletten

vilken underbar palett, superhärliga färger

Har både denna och Naked2 har gjort en jämförelse på bloggen :)

åh så fina!

- Dom är ju så grymma!

Jag tror faktiskt inte att jag har köpt något från det märket nångång heller. Men det såg ut som fina saker! :)

Funderade på att köpa Nudie-paletten men sen kom ag på att jag redan har en massa nudefärger som jag knappt använder. :P

Jag har Naked boxen och den köpte jag i London... Blev lite nyfiken på den boxen du visar dock!

Jag gjorde en youtubevideo för inte så länge sen där jag jämförde båda jämte varandra :) finns på min blogg under kategorier videoinlägg!

Vad fint! det borde man kanske önska sig som julklapp
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: