Påsktävling med OPI!

Happy Easter! Under påskhelgen är jag bortrest {ingen dator}, därför tänkte jag gottgöra er fina läsare med en liten tävling! Det ni kan vinna är mina favoritlack ur OPI's Brazil kollektion. Det rosa Kiss me I'm Brazilian & gula I Just Can't Cope-acabana kommer passa perfekt på tassarna i sommar!
 
 
Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på frågan
- Varför läser du min blogg?
 
Tävlingen avslutas 24/4
 
Grattis Rebecca!
& tusen tack för alla fina ord, ni är bäst!
Maja

Jag läser den för att få se en massa fina bilder på sådant som jag älskar! Också för att hålla mig uppdaterad med nyheterna och för att få bekräftelse om att jag inte är ensam om detta nörderi!
Stor kram!

Karolina

Hej! Jag läser din blogg för att jag får massa grymma tips och recensioner på nya produkter och också för att hålla mig uppdaterad! Tack för en jättebra blogg! <3

Åh jag älskar din blogg läser den flitigt för du inspirerar mig i skönhetsvärlden samt att du ger mig tips om hur nya skönhets produkter är och fungerar! Det är värt för mig att kolla om du recenserat en produkt som jag tänkt köpa, för då kan jag få ett hum om den är värd pengarna eller ej :-)

Jag läser din blogg för att jag tycker att du skriver väldigt bra och intressanta inlägg, dina recensioner känns alltid ärliga och genomtänkta och sen bara älskar jag att se dina fantastiska bilder!

Läser din blogg för alla dina skönhetstips såklart, men även för de fantastiska bilderna du lägger upp! Det gör läsupplevelsen ännu mer trevlig :)

Tina

Jag läser din blogg för den härliga blandningen av produkter, märken och trender samt för dina fina bilders skull!

Jag läser din blogg för den personliga touchen du har på din blogg och för den härliga blandning av makeup, lack, hud- och kroppsvård som du visar upp i din fina blogg. Den känns fräsch och modern och jag gillar alla tips du ger på produkter samt att du känns ärlig i dina recensioner vilket är viktigt tycker jag. :-)
Keep up the good work Sara! <3

Jag läser din blogg för jag tycker om att du skriver superbra recentioner om nya produkter och har jättefina bilder där man verkligen ser färgerna och så på produkterna! Kramisar♥

Jag läser din blogg för att man får så otroligt mycket inspiration och lär mig mycket, man får uberbra recensioner och tips på sånt som man tycker om och du lägger upp grymma bilder på sånt jag älskar!

Rebecca

Din blogg är helt fantastisk så det är därför jag läser den! Dina bilder inspirerar & du har ett väldigt bra skriftspråk! Du är grym på det du gör! Håller tummarna att jag vinner dessa fina lack till min smala samling.

Jag läser din blogg för att du är en av de bästa skönhetsbloggarna enligt mig. Du skriver bra, tar otroligt fina bilder och har en bra design. Allt gör helheten på din blogg så bra! Sen gillar jag att du skriver helt ärligt vad du tycker om produkterna.

Emma

Jag har följt din blogg i många år, möjligtvis sen du började blogga, du hade en blogg som såg annorlunda ut på den tiden iaf. En anledning till att jag följer dig är eftersom jag är sminkintresserad och så tycker jag att din blogg är speciell på något sätt, kan inte sätta ord på det! Om jag inte minns fel så bloggade du om en del annat på den tiden också. Du verkar som en bra person med bra värderingar! Sen har din blogg följt med genom åren, trots att jag knappt läser bloggar längre!

Det finns ju massor med beauty bloggar där ute och det e svårt att fastna för en blogg. Jag fastnade för din för att jag tycker att du har väldigt bra bilder och du verkar vara ärlig i det du skriver =)

Josefin

Jag läser din blogg för jag vill få tips och läsa bra recensioner på olika skönhetsprodukter. Och just de bästa recensionerna på internet skriver du :) Kram, hoppas du får en fin påsk!

riktigt fina! kul med gult!

Elin

Jag läser din blogg för att du skriver bra och avslappnat, det känns som att du är på samma "nivå" som en själv (inte typ makeupartist/hudexpert) och därför känns det ofta som att vi kommer ha liknande åsikter om beautysaker. Och sedan för dina fantastiskt fina bilder. Ger verkligen en viss känsla till din blogg, fräscht, feminint och modernt :) <3

Pia

Jag läser din blogg för jag vill bli bättre på make up och du har en massa grymma tips! :)

Hanna

För att få tips om nyheter, inspireras lite och för att det är så bra skrivet. Du väljer alltid så bra saker att visa upp i din blogg :)

Jag läser din blogg för att få tips om nyheter, inspireras, och för att det är så bra skrivet!

jag läser din blogg för att jag tycker att dina recensioner är uppriktiga. om du inte gillar något visst med en produkt så skriver du det. det värderar jag högt i en bloggvärld där alla tydligen går att köpa! :)

mia

Hej, dim blogg har ett personligt tilltal utan att bli för privat, Du har bestämda åsikter som Du står för. Det känns trovärdigt och sanningsenligt och Du är samtidigt ödmjuk när Du gör Dina recensioner och uttalanden om produkter och företeelser inom skönhetsvärlden. Detta tilltalar mig som person, jag känner inte att jag blir tilltalad som eventuell konsument av en produkt utan som den människa och kvinna jag är. Du känns väldigt 2014, faktiskt, och då menar jag uppdaterad, snygg och intelligent utan att bli too much någpnstans, Grattis till en bra blogg! Kram Mia i Uppsala

Jag läser din blogg för att hålla mig uppdaterad om nytt smink etc plus att jag får så mycket inspiration från dig och din blogg. :)

Jag läser din blogg för att jag älskar smink och du skriver extremt bra recensioner. Känns som om du är väldigt ärlig när du säger dina åsikter om olika produkter. Sen tycker jag att du fantastiska bilder på de olika produkterna :D Dina bilder på produkterna gör att jag vill köpa dem! :)

Glad påsk! :D

Har läst din blogg sedan länge tillbaka, då du tipsar om så mycket bra smink/skönhetsprodukter som passar mig. Dessutom har du ofta tillgång till vissa produkter innan de släpps, vilket är ett plus att jag läser just din blogg. Dessutom uppdaterar du ofta, vilket är ännu ett plus! Kram!

Amanda

Enkelt: du testar så jag kan köpa! Sparar tid, pengar, tålamod och ger inspiration, skönhetsglädje och en paus mitt på dagen bland all espresso!

Kramar från Amanda

kommer inte ihåg hur jag hittade din blog men jag fortsatte läsa den ofta eftersom att jag gillar verkligen tips och du ger så himla bra tips om skönhet och liknande på din blogg! den är dessuton skitsnygg!

Moa

Hej! Jag läser din blogg för den är sjukt inspirerande och har jättefina bilder. Jag tycker att det är kul att få reda på vad som finns på marknaden och vad du tycker om produkterna.

Tack för en super inspirerande blogg, ha en fin dag. Kram

Dijana

Det finns skönhetsbloggar, skönhetsbloggar och så finns Brownsugar, som på många sätt är lik de två förstnämnda men ändå sticker ut något extremt från mängden. Jag vet inte om det är bilderna, sätter du skriver på eller någon annan faktor som gör att jag hänger inne på bloggen dag ut och dag in. När jag hittade din blogg gick jag tillbaka och läste i princip varje inlägg. Jag älskar skönhet och lägger gärna pengar på det, men ibland förglömms det på grund av andra shoppingkategorier som tar över. Du påminner ständigt om att det finns så mycket saker som man inte provat och ger en helhetsbild av både utseende, form, färg och lukt. Älskar det - keep going! (Beställde nyligen hem två andra färger ur just denna kollektionen, hade varit kul att komplettera med dessa två också!) :)

Läser din blogg för att du har grymma bilder och texterna till är personligt skrivna, inte något du bara läst dig till. Enkel blogg som ger det som man vill se och läsa helt enkelt.

Jag läser din blogg för inspiration om smink och skönhet, såsom färger, produkter. Ja, men hur man kan mixa och matcha!
Varför jag läser just din blogg är dels för de ärliga uppriktiga recensionerna, men även för att det är så himla fina bilder, vilken är en inspiration i sig :)

Ida

Jag har läst din blogg i flera år nu och tycker det är jätte roligt att se hur dina bilder har blivit bättre och det känns som att jag nästa känner dig lite ^^. Jag läser din blogg för att jag vet att man alltid får sanningen av dig! Jag känner mig alltid lite insperarad efter att ha läst ett inlägg av dig! :)

Madeleine

Alla skönhetstips som du ger, dina fina bilder som du tar och jag fastnar gärna för bloggar med fina bilder, för att du ser så grymt bra ut och en av mina favoritskönhetsbloggar!

Jag läser din blogg för dina superbra skönhetstips & fina foton, så himla bra och inspirerande bara! :)

Kram!

Du är väldigt duktig på att blogga, gillar att läsa alla dina kommentarer om produkter och gillar att få tips! :)

Anna-Märta Stålnäve

Framförallt för att i en uppsjö av skönhetsbloggar så känns din gedigen och personlig och inte "köpt" som så många andra bloggar.

Sen älskar jag ju läsa om skönhetsnyheter och framförallt recensionerna av dem! Om man som jag är student har man inte råd att köpa ALLA härliga skönhetsnyheter som dyker upp och då är det SÅ bra att kunna läsa vad du tycker om produkterna. jag är bla sjukt sugen på att testa LCC-serien efter dina ord om produkterna och det hade jag itne en tanke på innan!

Jag läser din blogg därför att jag tycker du lägger upp så fina bilder och skriver intressanta inlägg! Så roligt att läsa dina recensioner :)

Jag läser din blogg eftersom du tipsar om så himla bra saker, det är kul att "följa" med när du är på olika event och för att du är grym! Läser själv till hår och makeup artist och är ständigt inne på din blogg för att hitta inspiration och nya saker att inhandla :D
Kram

Jag läser din blogg för att du är så grym! Dina bilder är superfina, det är så kul att läsa alla dina recensioner och det bästa är när du är så ärlig. Man förstår verkligen att du inte driver någon reklamblogg utan att dina recensioner är helt och hållet dina egna tankar och upplevelser och inte något annat. Du är också väldigt duktig på att fota så det är jättekul att kolla in alla snygga bilder som du fotar!
stor Kram

Åsa

Jag tycker att du har en snygg och stilren blogg med riktigt fina bilder. Du skriver om produkter som intresserar mig, på ett bra och lättläst sätt. Har helt enkelt fastnat för din blogg, kikar in här i stort sett varje dag!

tracy

Jag läser din blogg för att den har hög kvalitet både text-och bildmässigt.

Matilda

Jag läser din blogg just för att din blogg är min favoritblogg inom "beauty". Jag älskar dina bilder, designen på bloggen och ditt innehåll. Önskar att jag kunde skapa en lika fin och inspirerande blogg som dig! Kram :)

Caroline

För att du har vackra bilder och visar alltid det senaste inom skönhet.

Älskar dina vackert tilltalande bilder som väcker och inspirerar sminkintresset som döljer sig där inne hos mig. Gillar att man får en försmak på vad som komma skall inom sminkvärden. PLUS att du blandar informationen men ändå håller dig till "genren" som du har på din blogg.

Jag läser din blogg för dina sakliga men personliga recensioner och dina vackra bilder! Älskar dina bilder. Blir så himla inspirerad och du visar verkligen det vackra, roliga i skönhetsvård. Love it!

Dina inlägg är så välskrivna, dina bilder är så fina, du publicerar inte för mycket produktnyheter och pressbilder (tråååkigt) som vissa andra gör, du uppdaterar ofta.. och så är du en trevlig person!

Läser den pågrund av dina recensioner och nyheter. Och så får man även sjukt mycket tips om vad som passar en bäst.

Jag läser den för att få tips om nya skönhetsprodukter och liknande, dessutom gillar jag dina välskrivna inlägg och dina fina bilder :)

Ebba

Jag läser din blogg för att du lyckas vara både personlig och inspirerande samtidigt som du bidrar med intressanta tips och idéer! Detta är en utav de få svenska bloggarna, i sminkkategorin, som jag följer regelbundet och det är just därför att du delar med dig av både din kunskap men också din fina personlighet!

Amanda

För dina ärliga resescioner, bra skrivna inlägg och fina bilder.

Jag läser din blogg för den är så underbar, alla snygga bilder och bra inlägg. Speciellt bra med alla recensioner och nyheter som man får läsa om. Toppen!

jag vill vara med med motivering:

Jag läser din blogg för att jag själv älskar allt som har med smink och skönhet att göra.
och att få läsa dina tips och fina resensioner är alltid jätte kul, kikar in här ofta tack för en bra blogg!
ps, jag ääääääälskar opus lack oct just den had jag inte :(

Sally

Jag har följt din blogg otroligt länge och du har verkligen inspirerat mig till att kanske till och med starta upp min egna! De grymma recensionerna, snygga bilderna och intressanta inläggen är väldigt proffsiga och har fått mig att bli mer och mer intresserad av smink och skönhet. Detta är faktiskt den enda svenska skönhetsblogg jag läser då detta är den enda jag har tyckt om.
Tack för alla toppeninlägg, hjälpsamma tips och färska nyheter!

Amanda

Jag läser din blogg för att den är en riktig feel good blogg och gör mig glad. Dina åsikter känns ärliga och du är inspirerande för en skönhetsnörd som mig! Tack så mycket! Kram

Linnea

Jag är med! Jag läser din blogg för att du tar så himla fina bilder och tipsar om bra produkter :)

Jag läser din blogg för att få tips på bra produkter, för de fina och inspirerande bilderna och din stilrena bloggdesign. Sedan verkar du vara en ödmjuk och genuin person och då är det alltid trevligare att läsa :)

Emelie W

Jag läser din fina blogg för att få tips på produkter och inspireras av alla fina bilder. Du skriver väldigt bra om intressanta saker! Jag är väldigt intresserad av skönhet och du skriver om precis de saker jag vill läsa om helt enkelt! Och så utför du det hela med en glad, inspirerande ton vilket gör det hela ännu bättre! Man får även en positiv uppfattning av dig som person på sättet du skriver. Det märks att du inte bloggar för att provocera eller för att du endast strävar efter uppmärksamhet - utan för att du tycker att det är roligt vilket också gör det roligare att läsa! Keep up the good work! Kram! :)

Maria J

Jag tycker väldigt mycket om dina bilder och bloggens design som ger ett välkomnande och mysigt intryck. En väldigt romantisk känsla som jag tycker mycket om!

Sofia

Åh, rolig tävling!! :D Är självklart med. Jag läser din blogg först och främst för jag älskade hur du skrev om olika "populära" ämnen och kändisar innan du blev en smink blogg. När du sedan "ändrade" din blogg var jag lite skeptiskt men jag stannade kvar eftersom att jag älskar dina bilder och alla dina ärliga recensioner. Du är verkligen en av mina favoritbloggare! :D Och jag är en trogen läsare sedan 2009 ;) Kram på dig och glad påsk! :)

Johanna

Jag läser den för alla fina skönhetstips, produktnyheter och fina bilder.

Snygga färger! :)

Sv: Kan dock inte svara på frågan exakt som du vill kanske, första gången jag kollar in på din blogg. Absolut inte sista gången. Men det jag sett än så länge kommer jag läsa din blogg för att du verkar vara en fin person som kan få mig att bli inspirerand. Dina tips och sist men inte minst dina bilder!!

Elin S

Jag läser din blogg för att jag tycker att den tilltalar mig mest av de skönhetsbloggar som finns i Sverige. Fotona du tar är magiska och hela bloggen osar inspiration. Du är väldigt duktig på att beskriva produkterna och jag har nog aldrig litat på någons rekommendationer så mycket som jag gör på dina då jag fått många tips av din blogg. Tack för det! :)

Följer din blogg för att jag gillar alla fina bilder och för att du alltid skriver bra information om nya produkter :)
Alltid kul med nyheter!

Fina :)

men åh, vilka fina lack!
Jag läser din blogg då den bland annat alltid innehåller ljusa, skarpa och jättefina bilder, vilket gör att allt ser så mycket proffsigare ut. Jag tycker även om att du alltid verkar skriva vad du faktiskt tycker om produkterna som du recenserar, bra som dåligt. Detta är väldigt bra då man lätt förstår på vissa att de är sponsrade och bara vill ha pengar. Självklart är det bra att du uppdaterar ofta och gör mig uppdaterad om vad som händer i skönhetsvärlden, men det bästa av allt är att man alltid känner sig som din "kompis" när man läser dina inlägg, eftersom de både är proffsiga och personliga.

Jätte fina lack!!
Började nyligen läsa din blogg, älskar hur du fotar dina bilder så perfekta. Läser också din blogg för jag älskar dina tips!

Klara

Skönhetsinspo!

Har följt dig ett par månader nu, en av de första jag besöker varje dag :) Du är ärlig i dina recensioner, det känns inte så "påtvingat" utan du tipsar och inspirerar en med snygga bilder, bra info om produkten och är mån om vad vi läsare tycker/gillar :) För mig personligen blir jag alltid väldigt glad av att gå in på din blogg och läsa.
Hör av dig om du har vägarna förbi Halmstad någon gång :)

Jag läser din blogg pga alla tips och fina bilder plus att man blir lite inspirerad av den ;)

Jag läser din blogg då jag känner mig alldeles vilsen inom "mode/trend-världen". Tack vare din blogg kan man få tips om produkter som är värda att köpa och vilka man inte borde köpa. Jag lär mig alltmer att titta efter kvalité före att titta på vilken produkt som har det lägsta priset, för jag vill ju faktiskt ha en produkt som ger vad den utlovar. Att du dessutom har en väldigt fin blogg, med enkel, ren och snygg design gör det givetvis ännu trevligare att titta in vilket blir en inspiration till min blogg :)

Maja

Din blogg är nog den enda bloggen jag kan säga att jag faktiskt följer. Jag läser din blogg för att få inspiration och tips om nya produkter. Ett plus med din blogg är att den är så professionell, tar så fina bilder och skriver så bra. :) Glad påsk!!

Maja

Din blogg är nog den enda bloggen jag kan säga att jag faktiskt följer. Jag läser din blogg för att få inspiration och tips om nya produkter. Ett plus med din blogg är att den är så professionell, tar så fina bilder och skriver så bra. :) Glad påsk!!

Linnea

Heeeeeej! jag läser din blogg för att den är inspirerande och du kommer alltid med massa fina och bra tips på skönhetsprodukter, som man blir sugen att köpa. Jag har testat en del och det du har rekommenderat har alltid varit bra! Du har stenkoll på det du gör så det är superroligt att se vad du levererar här på bloggen. Din fina design och alla fina fina bilder du tar gör det givetvis ännu trevligare :) Kram på dig

Johanna

Hej! Jag läser din blogg för att du alltid har välskrivna inlägg och heeeelt fantastiska bilder! Tycker att det märks att du vet vad du skriver om och att du älskar det! Jätteinspirerande blogg! :D

Sofie

Jag läser din blogg för att du skriver bra om intressanta saker och har jättefina bilder! :)

För att den är inspirerande och vacker. För att du tipsar och presenterar produkter på ett ärligt sätt utan fjäsk, för att du säger vad du tycker :)

my

Läser din blogg för jag gillar hur du skriver & lägger upp inlägget- Bra texter & fina bilder. Gillar att du blandar budget med lite lyx & tackar för bra tips :D

Caroline

Jag läser din blogg för att jag får bra tips på sminkprodukter å andra produkter. Jag är själv väldigt intresserad av smink å skönhet. Du lägger upp allt så bra. Du är väldigt duktig på allt som är inom smink å skönhet. :)

Jaqueline

Jag läser din blogg pga massa tips om skönhetsprodukter. Jag bruka läsa din blogg och se t.ex om du har skrivit en review om en produkt och vad du tycker om produkten. Jag har handlat en hel del skönhetsprodukter pga din blogg. Du är så himla bra på att tipsa och skriva massa reviews. När jag behöver nytt smink eller något annat från skönhetsavdelningen så vänder jag alltid till din blogg och sedan till butiken eller på nätet. Och jag kan skriva att jag har alltid varit 100% nöjd! Tack för en bra skönhetsblogg :)

Emma

Jag läser din blogg för att jag tycker väldigt mycket om skönhet, både naturlig men även sådan som kan förstärkas med produkter. När jag känner mig extra sugen på att uppdatera mitt skönhetsförråd men kanske inte har ekonomin som täcker så kan jag kolla din blogg och drömma om alla fina produkter som man egentligen inte behöver men ändå vill ha.

Dana

Jag läser din blogg för att jag älskar allt som har med skönhet att göra. Det finns många skönhetsbloggar där ute men jag tycker din blogg är bra för du är alltid ärlig, du tar fina bilder och tipsar om bra saker. Man blir inspirerad av att läsa den.
Gillar också sättet du skriver dina inlägg på.

Jag läser din blogg för att du gav en ett litet 'hum' om hur man sminkar sig på ett snyggt sätt och för att dina bilder är tilltalande och du bjuder på både budget smink som är bra och plus att du verkar vara en jordnära tjej :)

Jag läser din blogg för att du är den bästa skönhetsbloggen enligt mig. Tycker att det märks att du vet vad du skriver om och att du älskar det. Dessutom har du jätte fina bilder och bra tips.
You go girl!

Lovisa

Jag läser din blogg för att den är fylld med massa inspiration. Jag var inte den som brydde mig så mycket om mitt yttre tidigare, sen när jag började bry mig så var jag rätt vilse. Visste ite riktigt vad man ska använda för produkter osv. Men din blogg och din passion för detta har inspirerat mig till att våga testa nya saker och det har ökat mitt självförtroende massor och jag kan faktiskt, för en gång skull säga att jag trivs rätt bra med mitt yttre. Tack för att du finns här!

Johanna

Jag läser din blogg för att få tips på produkter, både saker som är dåliga och såklart de som är ett måste i badrums hyllan. Ett stort plus är att du fotar bra bilder och skriver på ett bra sätt som gör mig inspirerad!

Jag läser din blogg dels för att jag tycker om att läsa om smink och skönhet, men även för att dina inlägg känns så välgjorda! Många bloggar har halvtaskiga bilder och en väldigt ointressant och svårläst text. Din blogg har däremot både fina bilder och bra text, så man blir inte uttråkad utav att läsa. Man blir även väldigt inspirerad till att testa nya saker och får upp ögonen för märken man kanske inte tänkt på förut :)

Så fina lack! :)

Jag läser din blogg för att jag älskar smink och nya skönhetsprodukter och här får man en härlig mix av bra tips på både budget och lite dyrare märken. Det är kul att du skriver
bra recensioner och så ärligt om produkterna. Du har alltid så fina och inspirerande bilder, :)

Ca

Tittar in här ofta pga du är en ärlig o härlig tjej. Sen självklart faktumet att du är mörkhyad (nu känner jag mig väldigt ytlig) men det är jätteuppskattat att det inte är bara ljushyade blondiner som gör swatches mm. Då färgerna inte alls kommer ut llikadant på lite mörkare hy. Så tack för att du finns och gör min vardag lite enklare! ;)

Johanna T.

Jag gillar blandningen och ditt sätt att skriva. Snygga bilder och en ärlig åsikt som jag tycker är jätteviktigt.

Ha det fint!

Jag läser din blogg för jag är en smink-o-holic och med din blogg får jag utlopp för det och du tar väldigt snygga bilder och skriver om olika sorters skönhetsprodukter. :)

Är själv intresserad av skönhet & älskar att du provar allt från budget till Lyx. Ärliga recensioner, bra bilder & texter. Din blogg har allt!

Jag läser av tre anledningar. Först och främst är din blogg så fantastiskt vacker, med en behaglig design och fantastiska fotografier som är en fröjd att titta på. För det andra så gillar jag dina recensioner som känns uppriktiga och välformulerade, och de ger mig hjälp i skönhetsdjungeln. För det tredje så tycker jag det är väldigt kul med en kvinna som inte är vit som recenserar makeup, för alla färger passar inte alla, och eftersom varenda skönhetsblogg jag känner till skrivs av en vit yngre kvinna så tycker jag det är roligt att få lite variation i mitt läsande. Jag tycker verkligen att makeuobloggvärlden är tråkigt enformig ibland.

//Emma Hå

Jag läser din blogg för att du o jag verkar gilla samma produkter, så man får alltid bra tips! Som mamma har man inte alltid tid att fixa o trixa med sig själv, men du håller hoppet uppe iallafall. :D Man blir glad när man kommer hit o får se dina fina bilder. :}

amanda

Jag läser din blogg för att du tipsar ofta om nya produkter. Jag kan lite på dina recensioner :)

Amanda W

Vilken härlig tävling!
Jag läser din blogg för att få inspiration inom beauty-världen och för att hålla mig uppdaterad om alla sköna nyheter.
Tack för en toppen-blogg! :-)

Ebba

Jag läser din blogg för att jag vill bli inspirerad och hitta nya beautyprodukter. Går också in på din blogg för att beundra dina otroligt vackra bilder du tar på olika produkter!! :)

Caroline :)

Jag har läst din blogg i flera år och älskar att allt känns så fint och genomtänkt med den, här finns inga halvdana inlägg utan allt du lägger upp känns, på ett bra sätt, välarbetat. Du tipsar om bra produkter på ett sätt som gör att man vill prova dem och har alltid så fina bilder till.

Amanda

För du ställer höga krav, är lite halvt kräsen och bortser/"blundar" inte för smådetaljer som kan göra en produkt - precis som jag haha! Vet att du är ärlig när du recenserar olika produkter, and I like that! Plus i kanten för fräscht utseende på bloggen och snygga bilder ;)

Ida

Jag läser din blogg för att få upp ögonen för nya produkter, det är så lätt att fastna i att använda samma saker. Du ger ärliga och bra recensioner vilket gör att man vågar lita på ditt omdöme och får bra tips. Bra bilder och snygg design på bloggen gör att man får ett otroligt trevligt välkomnande, vilket gör att man återkommer mer än gärna! :)

Du gör ett sjukt bra jobb!

Emelie Nyberg

Hej! Jag läser din blogg eftersom att jag har så lite tid till att titta igenom modetidningar och sminkaffärer på jakt efter skönhetsprylar. Jag är en tjej som alltid, varje dag, använder massor av olika skönhetsprylar från lotion till mascara så det är en stor del av min vardag men tiden räcker inte riktigt till att utforska nya märken själv och jag har inte heller kunskap om vad som är bra att ha, din blogg är perfekt om man känner sig lite vilsen i skönhetsdjungeln!

Elisabet T

Jag läser din blogg för att drömma mig bort. Har ett stort intresse för skönhetsprodukter och funderar starkt på att utbilda mig inom detta på något sätt. Men allt är inte så lätt då man har 3 små barn och bor på landet och inte har någon inkomst.. så jag fortsätter att drömma mig bort tillsvidare =)

saba

Jag läser din blogg för att få senaste tipset om skönhet.Jag gillar ditt sett att recensera produkter och du verkar skriva vad du genuint tycker.Sen gillar jag layouten på bloggen då den känns kvinnlig och romantisk

Jag hittade dig genom att du kommenterade på min blogg så jag kollade in din och fastnade direkt. Du har fin design och bra inlägg. Man blir inspererad av det du bloggar om samt att vilja blogga själv. En inspirations-källa är denna blogg för mig och därför läser jag den.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: