LCC Mascara

 
 
Som ni kanske vet släppte Blondinbellas skönhetsmärke LCC en mascara för några veckor sedan & nu har den trillat in hemma hos mig. 18 hours mascara lovar längd & fyllighet till dina fransar samt lång hållbarhet. Borsten är droppformad & ganska stor så det gäller att vara lätt på handen då det kan bli klumpar om man arbetar för hårt. Jag hade önskat att det var lättare att separera fransarna, jag får jobba länge med borsten för att få till ett godkänt resultat & lyckas kladda ner underfransarna ordentligt... Hållbarheten är däremot kanon! Jag sminkade mig på morgonen & vid läggdags såg fransarna fortfarande likadana ut. Finns att köpa hos Nordicfeel.se för 155 kronor alt. på Kronans Apotek runt om i landet.
 
Låter det som en mascara du vill testa?

Att den håller bra är ju kanon, men för de priset så skulle jag nog hellre se att den separerade fransarna lite bättre faktiskt. Känns som om produkterna blir lite överskattade bara pga att de bär hennes namn.

Kul att se hur den funka! Har funderat på att testa den själv men tycker de ser ut som den blir lite klumpig?
Får ge den en chans kanske :)

Har höet precis de du beskriver, klumpig :/

Joe

Snyggt :) Aldrig testat hennes märke. Är det värt att prova?

det ser nog lite väl kladdigt/klumpigt ut för min del. läste hos blondinbellas kommentarsfält att hon svarat att en skulle "ge den 2-4 veckor, gäller nästan alla mascaror" (http://blondinbella.se/2014/08/velvet-dream/comment-page-1/) innan den blir som bäst. vad säger du som expert om detta? det kan väl inte stämma? tror snarare det handlar om en inväjningsfas. köper en samma mascara om och om igen vet en ju hur den funkar direkt liksom.

Anonym

jag har kört med lancôme hypnose ett bra tag nu och är lite sugen på att testa CC då den är hälften så dyr. Men för det priset borde den kunna separera bättre. Jag är lite kluven faktiskt..

Känns som ett vettigt pris i mellanklass, inte budget men inte full högkvalité Lite nyfiken blir jag och om hållbarheten är så bra är den kanske värd priset ändå.

Ser grym ut! :D

Sara

Nej den lockar inte...

Otroligt vackra bilder

Vilken WOW effekt det blev med mascaran

Mickan

Dina bilder är bättre än vad mascaran verkar vara.

Kul att testa produkter från Lcc men jag vill gärna att det aka separera mer, gillar inte när det blir för klumpigt :)

ååh va fint de blev!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: