Philips Lumea Comfort

Har ni hört talas om IPL-hårbortagningssystem? För några dagar sedan trillade Philips Lumea Comfort ner i brevlådan & genast satte jag igång att testa den. En manick som tar bort oönskad hårväxt med ljuspulseringar & sägs ge långvarig, slät hy - utan smärta! Tekniken IPL står för Intense Pulsed Light, ljusblixtar som skickas in i huden & söver hårsäckarna & förhindrar därmed utväxten av håret. Jag hatar verkligen att raka benen men jag hatar hår mer, kanske är den här aparaten svaret på mina hårlösa böner. Dock är den dyr. 2299 kronor får du betala för ett exemplar. Här kan du läsa mer.
 
 
Hitills har jag provat Lumea Comfort två gånger & den är förvånadsvärt enkel att använda. Allt du behöver göra är att sätta in kontakten i väggen, ställa in vilken nivå du vill ha (allt finns förklarat i manualen) föra aparaten över önskat område (tex. ben, bikini, armar, överläpp) & trycka på den stora knappen. Ett rött ljus blixtrar till tätt följt av ett knäppande ljud. När jag använt de högsta nivåerna har det bränt till lite men smärtan är så obefintlig att jag knappt märker den. Vid de lägre nivåerna känns det inte alls. Tyvärr tar det några veckor innan man ser resultat. Men den som väntar på något gott ...
 
Skulle ni vara intresserade av en tävling där ni kan vinna Lumea Comfort?
Lämna en kommentar isåfall
Johanna

Hoppas du får ett bra resultat! Vilken befrielse det skulle vara att slippa hår och rakning :) så en tävling med chans att vinna en Lumea Comfort vore toppen!

Paula

Jaa skulle gärna vilja tävla om en sån där :D

annsofie

Självklart hade d varit av intresse hälsar en släkting till aporna ;) kan det vara så att man slipper raka sig i oändlighet hade den passat perfekt hos mig 😊

S J Ä L V K L A R T ! :D

En tävling skulle vara toppen!

A-M

Jaaaaa! Hur bra tävling som helst ju 😍

Karolina

Ja, kör tävling!!!!

Jaa vad roligt med en tävling :) kram

Anna

Gärna en tävling på en sån! Och en recension om hur resultatet blir när du hunnit testa den ett tag! :)

Skulle verkligen vilja tävla om denna! :)

Ida

Ja gärna en tävling! Hatar också att raka benen hela tiden...

Om det fungerar låter det ju helt underbart, aldrig mer rakning eller vaxning. Då känns priset helt ok också, återkom gärna med hur den fungerar.

Sås könt ju!! Vill köpa den!! :D

Tess

Jag skulle gärna vara med i en tävling! Ser framemot till att läsa om den funkar! Min pojkvän har faktist själv pratat om denna också :)

Jag skulle hemskt gärna vilja testa en sådan. Jag har jätteproblem med min bikinilinning och armhålorna, jag har testat ALLT utom laser, men inget funkar, och det gör mig galen och ger mig komplex :( Så jag hade ju jättegärna deltagit i en sådan tävling, kanske kan man komma till bukt med problemet :)

Alma

Yes :) tävling

Vad roligt att du testar en IPL. Jag fick nämligen en i födelsedagspresent för en vecka sedan. "Silk'n Glide" rättare sagt. Hoppas på bra resultat! Kul att höra sedan om denna funkat för dig :)

emma

jaaa!

emma

jaaa!

emma

jaaa!

ja visst va dom finns så mkt sött
låter ju perfekt om de där funkar
kram

Jag skulle verkligen vara intresserad av att vinna en sådan. Har gett upp hoppet (ärligt talat) och går hela vintern med typ håriga ben då jag inte orkar raka varje dag (vilket jag behöver). Skulle vara intressant om denna hjälper. Har testat vaxning, epilator, rakhyvel...you name it. Har hög smärttröskel men jag är så less på att VARJE DAG behöva raka benen.

Ha det gott! =)

Jag har länge varit nyfiken på både IPL och laser för hemmabruk, en tävling vore jättekul!

men ja verkligen, skulle himla gärna vilja vinna denna :D

Åh ja!!! Tävling, tävling!

Stina

En tävling av denna produkt hade varit jätte kul!!!

Elin

Hade varit helt underbart att få tävla om denna!

E

Det hade varit awesome med både en tävling och en mer utförlig recension när du har testat den ett tag! Den är helt klart pengarna om den funkar! :)

Super bra ju om det ger bra resultat, håller tummarna :)

My

Skulle så gärna vilja ha en tävling omen sådan :D

Underbart med en tävling såklart! :)

Hur har det gått med denna produkt? Ser du någon skillnad? :) Nyfiken!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: