Nytt från Garnier

Garnier lanserar två nya serier för torrt & skadat hår. Respons Marvellous Nectar innehåller arganolja & kameliaolja som verkar skyddande. I Responsfamiljen hittar vi Schampo, balsam, inpackning & hårolja med pump. Håroljan kan med fördel droppas i inpackningen för starkare effekt. Doften är sensuellt blommig med toner av vanilj & jag tycker mig även ana honung. 
 
 
Fructis Goodbye Damage kan vara något för dig med kluvna toppar. Formulan innehåller keraphyll (täcker utsidan av håret & minskar friktionen som kan skapa slitage & kluvna topparamlafruktextrakt (ger glans & mjukhet) Som alltid doftar fructis fruktigt & fräscht. Påminner mig om högstadietiden då alla gick runt med fructisflaskor på gympan. Bland nyheterna hittar vi schampo, balsam, inpackning & serum. 
Alla produkter kostar under 100 lappen. Billigast är schampo & balsam som ligger på 23 kronor (respons) & 29 kr (fructis). Just nu använder jag endast frisörschampo då jag upplever att mitt hår mår bäst av det men självklart ska jag ge nyheterna ett försök. Om inte annat blir det en härlig nostalgitripp.
 
Är du nyfiken på någon av serierna?
Vad använder du för schampo just nu?

Köpte precis Fructis shampoot idag faktiskt, inte testat än men den doftade rätt gott. :)

Kör fructis-serien just nu :)

Tusen tack för att ni gick in på min blogg!
Stacia.blogg.se

Å måste provas !

Vad spännande. jag har använt garnier en del innan, men fick höra att det är jättemkt gifter i just Fructis (även fast man rekommenderar det till den där no poo-metoden), och en kompis till mig blev helt grön i håret pga den :( Har dock aldrig hänt mig, men använder själv Aussie.

Respons älskar jag dock :D Det använder alltid mamma när jag var liten, så det luktar mamma :)

Hej! Trevlig blogg du har. Du bloggar professionellt vad? Trevlig läsning iaf. Jag kör Kerastase, dyrt men bra för mitt hår. Vad kör du själv?

Svar: Tack så mycket :) Jag bloggar förtillfället bara som hobby :} Just nu kör jag UNITE, LCC & Kevin Murphy som jag varvar emellan =D
Sara Sternemar

Spännande :)

Definitivt nyfiken, körde länge på de gröna fructis. Nu är det dock Head & Shoulders apple som gäller :)

Vad härligt med nya produkter! :) Kram

Måste definitivs provas! :)

Låter bra! :)

Nä jag skulle aldrig använda ett schampo som finns att köpa i en livsmedelsbutik;). Använder O&M (Original Minerals) just nu och är supernöjd. Recenserade dem nyligen i min blogg. Kram!

matrix!

Just nu använder jag ett schampo och balsam från Matrix serie Biolage. Bästa jag testat hittills! :)

De är rätt ok faktiskt, men föredrar mitt schampo och balsam från REF :) Deras Moisture Treatment Mask är grym!

Åh, minns skolgympatiden som igår. Så länge det doftade gott så var man nöjd. Haha.

Idag behöver jag använda sensitive schampo pga att jag är känslig i min hårbotten :/ Har inte riktigt hittat "det" schampot än så testar mig fram. Balsam och/eller inpackning använder jag faktiskt inte. Det går bara inte, gör jag detta kan jag inte göra någonting med mitt hår. Haha. Knappt ens sätta upp det med en tofs då allt glider ur :P Men har du något bra tips på schampo och balsam som skulle kunna funka så säg till :D

Hur får du sånna här samarbeten? Kontaktar du någon eller kontaktar dem dig? :)

Svar: Detta är inget samarbete (är inte bunden att skriva om produkterna om jag inte vill) utan pressutskick =)
Sara Sternemar

Hur får du sånna här samarbeten? Kontaktar du någon eller kontaktar dem dig? :)

Hur får du sånna här samarbeten? Kontaktar du någon eller kontaktar dem dig? :)

Hur får du pressutskick då? :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: