Smögens Havsbad

 
Idag startade jag dagen med en massage på Smögens Havsbad. Så härligt! Jag bokade "Skräddarens massage" som går ut på att du själv får välja doft på massage-oljan {de använder märket Sothys} & hur behandlingen ska gå till, djupgående eller avslappnande. Jag gillar verkligen Sothys & letar alltid efter spa-anläggningar som använder sig av märket då jag tycker om kvalliten & doftsättningen på produkterna. Självklart föll valet på orange blossom & ceedar wood som jag bloggat om här. Nu känner jag mig pånyttfödd & längtar redan tills nästa behandlingstillfälle!
Brukar du gå på spa?
Vilken behandling är din favorit?

Vi försöker gå på spa i alla fall en gång om året. Älskar det! Smögen var vi på när jag gick på gymnasiet och jag vill minnas att det var en väldigt bra vistelse. Jg brukar alltid ta helkroppsmassage, gärna med nån mysig olja ;)

Åhh jag älskar spa men nu var det allt för längesen man va på spa pga grejer i vardagen men fy va underbart med spa =) Hoppas jag kan åka i höst

Tillgången till Spa är en av de största fördelarna med Shanghai, går minst ett par gånger i månaden för massage, manikyr eller ansiktbehandlingar.

Mickan

Spa flera gånger om året. Stone massage är min favorit. Vann har toppen spa

Alltså massage måste vara bland det mest avkopplande & skönaste som finns! Älskar det.

Åh vad mysigt!!

Skönt! :)

Åh vad jag älskar Smögen, super mysigt ju :D

Nämen nu blev jag verkligen jättesotis, haha. Älskar spa! så lyxigt :)

Åh va härligt det låter! :)
Själv brukar jag främst gå på Ansiktsbehandling :) där ingår ju ofta lite massage men inte så mkt :p Var ett tag sedan jag var helkroppsmassage så det vore kanske skönt att göra snart :)

Har aldrig varit på spa, har billig massage via jobbet, men nu har jag fått ett presentkort så jag försöker klura ut vad jag ska göra. Lutar åt ansiktsbehandling!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: