Dior Addict IT-LASH

 
I början av Juni lanserade Dior Addict it-lash mascara & it-liner. När pressutskicket damp ned på hallmattan bultade mitt hjärta lite extra. Det är något speciellt med Dior. It-Lash är en volymascara som sägs komma åt alla fransar med sin "unika" borste som för övrigt är väldigt lik Benefit They're real Mascaras. Välj mellan fyra olika färger, Svart, Lila, Rosa & Blå för att skapa den perfekta It-Lash looken!
 
Jag upplever att mascaran har potensial men är aningen svårarbetad. Borsten fångar inte mina fransar på samma sätt som min favorit från Benefit (trots att de ser väldigt lika ut) och jag får kämpa ganska länge för att reda ut "spindelben" som bildas när jag drar borsten igenom mina fransar. Tack vare spindelbens-effekten får jag mycket volym men saknaden av separation gör att jag inte känner mig 100% nöjd. Kanske är det fel på min högerhand? Min erfarenhet säger visserligen att en mascara bör testas minst 5 ggr innan den bekänner sin riktiga färg så helt kört är det inte för It-Lash. Om vi kommer överens i framtiden måste jag investera i både en rosa & lavendel-lila kompis ♥ Dior Addict It-Lash Mascara finns att köpa på KICKS för 340 kronor.

Snyggt!

I love Dior ;-)

Tack för tipset :)

Så fint :)

Tack för tipset =)

Synd att färgen inte syntes mer :(

Konstigt att det blev spindelben på dina fransar. Den fungerar utmärkt för mig och jag använder den nästan dagligen! Separera, ger volym och svärta. Jag kör två lager och upplever inga problem. Men mascara om något är väldigt olika från person till person.

får testa, har fått mer kärlek för chanels maskaror än dior..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: