Formula 10.0.6 resekitt

Lagom till sommaren släpper Formula 10.0.6 ett resekitt innehållande fyra favorit ur serien för en fräschare hud. So Totally Clean är en rengöring som tar bort smuts, fett & orenheter. Doftar väldigt starkt av parfym så inget för den känsliga! Best Face Forward är en härlig rengöringsgel som innehåller passionsfrukt, doftar fantastiskt gott & sägs reducera blank hy. One Smooth Operator, en ansiktskrubb som doftar bärigt & fräscht. Bra riv i peelingkornen. Innehåller zink & havre som som absorberar överflödig talg från hudens yta & reducerar inflamationer. Sen har vi kittets bottenapp ... Seriously Shine Free. Produkten i sig är det inget fel på, min hy blir återfuktad & matt precis som utlovat. MEN doften klarar jag inte av! Tänk dig sur parmesanost. Inget jag vill smörja in mitt ansikte med.. Du hittar kittet på Åhléns & Kicks för 149 kronor.
 
Har du testat Formula 10.0.6 produkter?
Låter det som något för dig?

Gillar dom produkterna!

vad lustigt, tycker snarare att One smooth Operator luktar så hemskt medans Seriously Shine Free doftar jätte gott ;)

Har testat ansiktsskrubben, inget jag tyckte var "speciellt" direkt! Inte dålig, inte fantastisk. Sedan har min hy inga större problem heller så vet inte riktigt vad man ska se skillnad på heller, haha.. Men den luktar fantastiskt! Funderar på att testa de andra produkterna as well nu! :)

Älskar det märket :)

Har deras mask, den funkar super!

Liva

Vet du om det har kommit ut i butik? :)

Svar: Ja det ska finnas i butik nu :)
Sara Sternemar

Jag köpte deras Picture perfect day gel moisturizer med SPF 15 för ett tag sedan. Själva produkten var inte speciellt återfuktande och trots att jag inte har känslig hud så sved den och gav mig utslag.. Det kan ju ha berott på något annat men jag kommer nog inte att köpa deras produkter igen tyvärr.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: