Mac Maleficent

 
 MAC's senaste samarbete med Disney & filmen Maleficent har väl inte undgått någon skönhetsnörd? Kollektionen går i rött, svart & brunt med maleficent's siluett på förpackningarna & vi hittar allt från ögonskuggor till nagellack. Jag var & tittade på filmen igår, inte lika magisk som jag hade förväntat mig men helt klart godkänd. Angelina Jolie (som spelar huvudrollen i filmen) gör sig perfekt i röda läppar & hennes kindben är to-die-for! Maleficent kollektionen säljs ENDASTmaccosmetics.se. Tyvärr är hypade "true loves kiss" läppstiftet slutsålt (som ni kan se på bilden nedan) men nagellacken & ögonskuggspaletten finns kvar i skrivande stund.
 
 
 
 
 
Är du sugen på något ur kollektionen?
Har du sett filmen?
Anonym

Wow! Jag vill ha läppstiftet!!

Vill så gärna ha! :O
Tänker se filmen så fort som möjligt! :D

Skulle vilja ha det perfekta riktigt knallröda läppstiftet!

Är sjukt sugen på ögonskugge paletten, men behöver verkligen inte fler ögonskuggor fast den är ju LE.. Ja jag har lite problem :) Har sett filmen och jag tyckte faktiskt den var bra :)

Jag var lite sugen på ett par grejer när jag först såg reklamen för kollektionen, men jag använder inte rött på läpparna och det andra var inte super intressant. Så jag skippar nog det, vilket känns tråkigt då förpackningarna är såååå snygga!

Filmen såg jag i söndags och jag tycker att den var bättre än förväntat, helt klart en godkänd film!

- tack fina du, köptes på H&M i London :)
Wow så snyggt! kramkram

Läppstiftet var ju helt underbart, jag förstår att det är slutsålt. Älskar röda läppar!

Wow, vilket läppstift! Hade faktiskt tänkt gå och se filmen snart!

Jag var ute efter läppstiftet och paletten. Blev ett köp av det senare. Småkär i både kollektionen och film! Läppstiftet hade klockrent namn och färg, så lite surt att man missade den... Man kan aldrig äga för mycket rött ;)

så himla fin färg på läppstiftet

Så snyggt läppstift! :)
Har inte sett filmen än men vill göra de.

åh vad kul
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: