Maybelline Baby Skin

För ett tag sedan lanserade Maybelline Baby Lips i Sverige & produkten har gått åt som smör. När jag var i London passade jag på att köpa med mig deras kompis Baby Skin Instant Pore- eraser. Formulan är genomskinlig & har en gel/silikon-konsistens som lätt smälter in i huden. Baby Skin lovar att minimera porer, göra huden "lenare" & skapa ett perfekt underlag för makeupen. ♥ ♥ ♥
 
 
Baby Skin Instant Pore Eraser lever inte upp till mina förväntningar. Visst blir huden lenare men det blir den även om jag smörjer in mig med min dagliga ansiktskräm. Porerna på näsan är fortfarande synliga efter en omgång Baby Skin & huden känns silikonig & kladdig när jag ska lägga min foundation... Om du tror att produkten fungerar bättre på dig finns den att köpa hos CrayCray.se.
 
Har du testat Baby Skin?

Bra med ärlig recension! Tack :)

Synd att den inte var så bra

Tråkigt att den inte fungerade så bra!

Har velat ha den där ett tag, men bra att veta att den kanske inte fungerar allt för bra!

Trist att den inte levde upp

Har hört att det skall vara en billig variant av Benefits POREfessional primer som jag verkligen älskar men alla tycker vi olika!

Svar: Jag har Benefits POREfessional & Baby Skin är tyvärr inte i närheten :(
Sara Sternemar

Har funderat på att köpa den ett tag men det är bra att du gjorde denna recensionen så att jag vet att den kanske inte är så bra. Ska kolla efter andra recensioner för att avgöra om jag ska köpa den eller inte.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: