Nytt från Apoteket

För ett tag sedan fick jag hem en påse med nyheter från Apoteket. Jag ska erkänna att jag inte är speciellt insatt i apotekets egna skönhetserie då jag tänker på sjukhus & vården så fort jag hör namnet ... Men självklart ska jag ge produkterna en chans! I påsen hittar vi BUS från Apoliva, Solkräm för ansiktet spf 30 & kropps mousse med spf 50 från apotekets egna märke. Bodylotion med doft av granatäpple & röda rosor signerat Apoliva samt två tuber BB-cream (light & medium). Alla produkterna finns att köpa på Apoteket & kostar runt 100-lappen.
 
 
Brukar du köpa skönhet på apoteket?

nice med nytt

Spännande med nya produkter =)

Jag har inte testat något tidigare men jag köpte på mig lite solkräm från dom till min kommande utlandsresa. Förhoppningsvis tycker min hud om de!

Joe

:) nej jah köper inget sånt på Apoteket. Jag kör naturliga grejer ;)

Skulle du inte kunna göra ett separat inlägg om bbcreamen och bus:en?

jag brukar inte köpa skönhetsprodukter på apoteket, men tänkt att jag ska prova faktiskt! :) ska bli kul att läsa dina recensioner framöver!

Hej! Vi driver bloggen sixteen.se i modeanda och i hopp om att inspirera dig såsom du inspirerar oss! Kramar Elin och Gisela

Jennifer

Har faktiskt provat BBcremen, passade mig inte alls :( Apolivalotionen däremot.. mums

Det kan kännas riktigt trist att stå på apoteket och köpa skönhetsprylar men jag tycker faktiskt deras grejer är väldigt bra.

Jag har aldrig tagit en titt på Apotekets skönhetsprylar, får göra det idag innan de stänger :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: