Yves Rocher Sommar 2014

Yves Rochers sommarkollektion har hämtat inspiration från Medelhavet. Dröm dig bort bland hav, solbränna & blommande citrusfrukter! Förpackningarna är riktiga färgklickar där gult & blått dominerar. Bland produkterna hittar vi knubbiga ögonpennor, ögonskuggs-trio, solpuder, läppglans, nagellack m.m.
 
 
Jag blir glad av de starka färgerna men kan inte undgå att förpackningarna påminner mig om leksaksmink ... Det jag är mest nyfiken på är skuggtrion & de fina ögonpennorna! Tror att de kan bli riktigt snyggt till en fin solbränna :} Parfymen hade jag höga förväntningar på men tyvärr föll den platt. Citrus & bergamotte är en uppfriskande kombination men tyvärr är den för mesig för att passa mig. Kanske kan det vara något för dig som söker en lättburen doft som enbart ger fräschör & inte drar till sig för mycket uppmärksamhet? Alla produkter {förutom parfymen & solpudret} ligger under hundralappen! Du hittar kollektionen på Yves Rochers hemsida eller i deras butiker.
 
Vad tycker du om kollektionen?
*inlägget innehåller annonslänkar
 
Anonym

Ögonpennorna ser fab ut!

Wow! Allt ser fantastiskt ut! Man vill ju ha allt ;)

Deras Monoi parfym doftar suuuper!

Jag håller med, tycker också att det ser ut som leksakssmink, men det kanske är bra! :)

Det ser fint ut. Är kul att inte allt är bara svart (på förpackningarna)...

åh så mycket fint!

Jag gillar starkar färger på sommaren men det va inget direkt som föll mig i smaken, kanske läppglansen då jag älskar läppglans =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: