Dior Backstage Eye Primer

Tillsamans med vårkollektionen släppte Dior Backstage Eye Primer. En lyxig burk med en hudtonad primer som känns lätt & pudrig på ögonlocket. Formulan lämpar sig främst för dig med lite fetare hudtyp då den kan upplevas torr & utorkande om du redan är väldigt torr eller har torra partier. 
 
 
 
Dior Backstage Eye Primer är lättast att applicera med fingertoppen. Jag testade först att lägga den med en pensel vilket resulterade i att jag fick för mycket & primern "korvade" sig på locket. Här är det sparsamt som gäller för bästa resultat. Väl på locket känns den lätt som en fjäder & ger en otrolig intensitet till ögonskuggan vilket är ett stort plus. Hållbarheten är godkänd, makeupen sitter på plats hela dagen & lägger sig inte i veck. Jag är dock skeptisk till förpackningen & priset. Det känns inte speciellt hygieniskt att pilla med fingrarna i burken & 310 kronor är aningen saftigt. Jag föredrar primers med krämig konsistens på tub även om lyxkänslan är högre hos Diors fina glasburk. Har du däremot väldigt oljiga ögonlock & problem med att skuggan lägger sig i veck kan detta kanske vara din räddning.  
 
 
Använder du ögonprimer?
Isåfall, vilken ?
 

sv. jaa jättegott faktiskt :)

sv: Åh tack så mycket och dsm! :D

Nyx eye shadow base men vill so bad ha Urban decays primer :(

Nej, brukar faktiskt inte använda det.

Japp, men en mycket billigare variant. Just nu är det Nyx HD eye shadow base som används.

Vill bara tipsa om att du har skrivit fel år i din meny under "Nominerad till årets skönhetsbloggare" :*

Svar: Det står rätt :) Är under förra året som alla är nominerade eftersom detta året inte är slut än :*
Sara Sternemar

vad kostar den? :)

Svar: 310 kronor!
Sara Sternemar

jag med :)

My

jag änvder :) just nu är det wet n'wild riktigt budget men den funkar bra på mig :D ibland använder jag Nyk esb

Jag använder en primer från Lumene, funkar jättebra! :)

Jag använder Urban Decays Primer Potion Original men jag känner att den torkar något så fruktansvärt fast och ögonskuggan nästan fastnar istället för att glida på fint o snyggt! Får kolla in en ny snarast känner jag :D

Använder en från Lumene! Absolut bättre än min tidigare som var en Prep + Prime från Mac. Den gjorde bara att sminket helt enekelt "gled av".

Jag använder NARS, min älskling som aldrig svikit mig. Har testat så många olika och det är den enda som funkar på mina oljiga lock Dock är jag sugen på att testa Diors också. Bara för att...

Ann

Använder Urban Decays Primer Potion - helt underbar, skuggorna sitter som berget! Stort plus för att den är VÄLDIGT dryg också. Hade Shadow Insurance från Too Faced förut, också bra men inte i samma nivå som Urban Decay.

Har också testat Prep + Prime från Mac, helt värdelös. Den var som en oljig kräm på ögonlocket och skuggorna smetades ut på en halvtimme. SÅ förvånad över att Mac har gjort en så dålig primer?

nä jag använder inte det men kanske borde testa :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: