Maybelline Colossal Go Extreme Volume Mascara

Maybellines nya tillskott Colossal Go Extreme Volume Mascara lovar extrem volym tack vare den specialutvecklade "duoble-pump" borsten. Formulan innehåller dessutom 20 gånger med kollagen än den klassiska Maybelline New York Colossal mascaran. 
 
 
Jag tycker inte att den här mascaran ger mig mer volym än vanligt. Det finns helt klart bättre volymmascaror på marknaden. Trots den stora borsten får jag fin separation & det är lätt att komma åt även i den inre vrån. Fransarna blir långa & det är bra tryck i svärtan. Jag är kluven till om jag gillar Colossal Go Extreme Volume Mascara eller inte. Om vi bortser från namnet "extreme volume" hade jag utan tvekan godkänt den. Men det är just namnet & produktbeskrivningen som gör att jag känner mig lurad. Mina fransar får ingen extrem volym men mascaran är toppen om du endast söker separation, lite volym & bra svärta. Finns att köpa på Kicks, Åhléns för 145 kronor. 

Publicerade min recension på denna mascaran för en stund sedan :) Jag tycker faktiskt den ger riktigt fina fransar men jag har testat bättre mascaror. Dina fransar blev väldigt fina!

Trist att den inte riktigt håller måttet :/

Min favoritmascarar ar They're real fran Benefit :D

vilken mascara skulle du då rekommendera? :)

Svar: They're Real från Benefit är jätte bra! :)
Sara Sternemar

mh, jag med!!

Fick ingen volym alls av den ha ha! Tycker det var en ok vardagsmascara men finns många bättre budgetalternativ! Din blogg är min favorit! <3

Fint på dig! fast lite synd att den var så klumpig. :/

Har aldrig använt Maybelline. Men är säkert bra! :)

Olivia

Heej, måste säga att jag älskar din blogg, du är jätteduktig! Har en liten fråga, har haft lite problem med att hitta lösögonfransar som ser "naturliga" ut, Det känns som att det blir alldeles för mycket när jag har på mig dem och undrar om inte du kan tipsa om några som gör att det ser fylligare ut utan att det blir "för mycket"? Tack på förhand!! :)

Svar: Jag älskar Eyelures fransar! Det finns på Kicks! Annars kan du kolla in fransar som är märkta med "natural". Hoppas du får det att fungera :) kram!
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: