NOBE aloe vera

Vilken trevlig överaskning! Finaste Daniel Paris har budat lite NOBE aloe vera till mig eftersom jag råkade nämna på kryssningen att jag inte smakat nyheterna.. ooops. Jag älskar aloe-vera dryckens tidigare smaker orginal & gojibär så det är egentligen konstigt att jag inte upptäckt NOBE förens nu. Hursomhelst, i paketet låg smakerna Golden Kiwi, Original & Mango. Vill du köpa en egen hittar du drycken i dagligvaruhandel för ca. 20 kronor. 
 
 
Golden Kiwi är farligt god, som godis på flaska. När jag väl hade börjar dricka kunde jag knappt sluta. Original smakar likadant som den vanliga aloe-vera drycken (druva) & mango påminner mig om ett läppcerat jag använde förr ... En sak som jag gillar med den här drickan är de små "bebismaneterna" som simmar runt i flaska. Okej, jag vet att det inte är riktiga maneter men jag tycker det låter så gulligt, haha! Ett stort plus att man faktiskt blir mätt på en flaska, perfekt mellanmål när man är ute på språng. Ska du bara köpa en NOBE dryck är det Golden Kiwi du ska leta efter :} Superdupergod! 
 
Har du smakat på drycken?
Vilken är din favorit?

Min favorit är mango trots att jag inte trodde det skulle bli de. Har lite svårt för frukten i sig tyvärr.

Har inte gjort det än! haha borde det kanske...

Åhh det lät gott med lite nya smaker! Vill också smaka! =)

har faktiskt aldrig smakat aloe veravattnet tidigare, kanske jag borde göra det?

bara smakat orginal :)

Vad kul med nya smaker! Har inte smakat många alls så kul att du delade med dig! :) Kramkraaam

Aldrig smakat men nyfiken blir man ju :)

intressant, kiwi är ju gott! :)

Jag har smakat den, jag gillade smaken men inte typ bitarna i drickan :)

Jag kom på en fråga: Är de bara originalet som har bitar eller bebismaneter som du kallar de? ;) (de är bara originalet jag smakat)

Svar: Alla innehåller fruktkött :)
Sara Sternemar

jos

härligt!

Jag dricker sällan sånt, eftersom det är så mycket socker i (fruktsocker är också socker!), men är jag sugen ska jag leta upp Golden Kiwi. Den låter ju awesome! :D

Åh vad dom låter goda! Här finns ett mega fan av
Aloe Vera . Nobe är säkert super! Dock inte provat dom.
Men däremot vill jag tipsa dej om aloes by fcb deras aloe vera med coconut om du gillar det. Den är underbar!! Smakar sommar. Jag köpte min på Ica kvantum och de sålde ut dom för 10kr. :-) s
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: