Questbar Göteborg

Hälsokraft på Frölunda torg har tagit in Questbars! Tänk dig ett mellanmål, godisalternativ som är nyttigt & gott på samma gång. De är glutenfria, high protein & innehåller bara 3g aktiva kolhydrater, perfekt för er som äter Lchf. En bar kostar 25 kronor. Du kan även köpa en låda (12st) för 269 kronor eller fem bars för 115 kronor. Jag valde det sista alternativet & plockade på mig min favorit cookie dough samt fyra smaker jag inte testat innan. Vad sägs om Strawberry Cheescake, Apple Pie, Chocolate Peanut Butter eller White Chocolate Raspberry? 
 
 
Visst blir det billigare att beställa från iherb men just nu verkar deras lager vara slutsålt & jag har inte riktigt tålamod att vänta ...
 
Kickan

Oh så gott. Ta alla

Har aldrig testat, men sett dem i butiken (där jag köper annat). Äter man det som mellanmål, godis eller är det måltidsersättning i stil med Nutrilett etc?

Svar: Jag äter dom som mellanmål alt. lunch om jag har bråttom. Eller klipper dom i bitar & käkar som godis :} Tror dock inte att de är avsedda som "måltidsersättare" som nutrilett utan mer ett kompletterande protein/kost tillskott.
Sara Sternemar

Okidoki! Jag tycker att du ska hugga in på jordnötsgrejen. :)

Ser gott ut! Jag misstänker att man inte får tag på questbars alls här i finland... men jag skall till sverige i april och då kommer jag att samla på mig allt möjligt "exotiskt" :D

Jag älskar Questbars! kommer helt klart beställa från Iherb när jag har tid :D

De finns på MM Sports om jag inte minns fel också! Och gymgrossisten. Ska nog köpa en Cookie Dough och om jag gillar den beställa en låda från iherb :)

Åh, dom måste jag också testa! :D

Om jag skulle få dom där skulle jag definitivt kasta mig över den med jordnötssmör först, haha!

Jag har länge vela testa dom där men de är ju rätt dyra... Har hört att de med oreo smak ska vara riktigt goda :D

åh jag skulle så vilja testa dessa!

Skulle gärna vilja testa på dessa bars, ser så goda ut! Kram

Åh det skulle jag vilja testa, synd att de är så dyra bara :)

Åh måste verkligen testa en sån här någon gång!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: