Sanningen om Löwengrip Care & Color

Jag har fått många nyfikna frågor angående om jag samarbetar med Blondinbella & hennes skönhetsmärke LCC *annonslänk. Svaret är nej. Om det var så hade det framgått tydligt i inlägget då jag arbetar efter marknadsföringslagen & alltid märker sponsrade inlägg (alt.samarbeten) med "i sammarbete med" eller liknande. Liksom Dior, IsaDora & Maybelline är LCC ett märke som jag som skönhetsbloggare är nyfiken på. Självklart vill jag testa så många märken det bara går för att få ett grepp om vad som finns ute på marknaden & kunna ge mina åsikter här i bloggen. Kanske hjälper det någon där ute som funderat på att köpa en produkt men varit osäker på om den är värd pengarna. Jag utgår alltid från mina upplevelser när jag recenserar en produkt men försöker också se om den är komersiellt gångbar (tilltalar en större publik
 
Bilden på Isabella är fotad av My Westlund, de andra är mina egna.
 
LCC har många bra produkter som jag använder dagligen. Deon & värme/glans sprayen är personliga favoriter och nu längtar jag tills nagellack, läppglans & mascara lanseras. Produkterna säljs än så länge endast på Nordicfeel.se *annonslänk  men kommer inom en snar framtid att finnas i utvalda butiker. 
 
Frågor på det?

skulle vilja pröva LCC produkterna, hittar dock inget ställe där de säljer de :/

Svar: I inlägget finns rosafärgade länkar till Nordicfeel där du hittar produkterna :)
Sara Sternemar

Maja

Jag litar fullt ut på dig och förstår att du inte skriver om märket bara för att det är BB som ligger bakom det. Du är trovärdig! Har köpt deon efter dina rekommendationen och jag gillar den skarpt! Tack för bästa bloggen!

Tycker de produkterna verkar lite överskattade. :P

Anonym

Självklart ska man skriva om alla produkter om man vill vara trovärdig. Du är bäst

kul att veta lite mera om märket :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: