IsaDora Lip Rollers

Back to the 90's! IsaDora väcker liv i de nostalgiska rull-glansen som fanns i varenda liten tjejs sminksamling på 90-talet. Jag hade ett med körsbärsmak & minns att det även fanns bodyglitter i samma förpackningar...
 
 
 
 
Alla gloss är transparenta med mycket glans men har olika smaker. Vad sägs om Fruit Punch, Mango Colada, Melon Breeze, Strawbery Daquiri och Berry Cooler? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om nyheterna. Ena delen av mig blir glad & nostalgisk medans den andra säger att jag är för gammal för rullkulor & sliskiga fruktsmaker. Jag tror att Lip Rollers tilltalar den yngre publiken mer. Konsistensen är lite för oljig för min smak & eftersom jag inte använder läppglans i vanliga fall (är mer en läppstiftstjej) är det kanske inte konstigt att jag inte föll som en fura för produkten. En glad överaskning är dock att det inte smakar syntetiskt om du råkar slicka dig om läpparna! IsaDora Lip Roller Fruity Gloss finns redan ute i butik & kostar 79 kronor/st.
 
Tankar om Lip Rollers?
Något du vill använda?

Åh, sånna där minns jag.. Jag hade ett med tuggummi-smak och ett med lakrits.

Åh jag minns att jag hade sånna när jag var liten.. kul att dem har kommit igen!

Jag hade också såna när jag var liten och såna som hade kropps glitter i sig :P Tror inte att jag skulle köpa ett sånt idag faktiskt :)

Det var väl dem som födde kärleken till lipglosses för min del, men jag kommer nog inte att köpa dem heller...

Men åh vad mysigt ändå! v

Ååh, minns lip roller från när jag var mindre :) Hade ett som var väldigt väldigt glittrigt. Haha. Nu i efterhand funderar jag på vad man tänkte med.

Fina :)

Söta färger :3

åh låter fantastiska!

sv: ja verkligen!

Åh, jag tycker om din blogg just för att du är så himla ärlig med allt du testar (ja, jag vet att jag har skrivit samma grej förut...men det tål att upprepas!) det är skönt för att man vet att du inte bara hyllar allt för att du har blivit sponsrad med det el. så! Kram

Svar: GULLE DIG! <33
Sara Sternemar

Jag vara bara tvungen att köpa ett när jag såg att dom hade dom på Ica efter att du hade visat upp dom! (var inte helt fel att dom bara kostade 49 kr heller)
Hittills så tycker jag om det, det ger lite glans mer inte för mycket och jag föredrar att det är oljig då jag hatar klibbiga glans.

Svar: Vad kul att du gillar dom :) Billigt pris också :D
Sara Sternemar

Måste testa den!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: