Julklapp från The Body Shop!

Titta vad som döljer sig i åttonde julklappen a'la Brownsugarsjulklappar! Ett parfymkitt från The Body Shop innehållandes flera produkter av deras succé doft White Musk Smokey Rose. Edt 60ml, Edt 10 ml, Body Lotion 60 ml samt Shower Gel 60 ml. Här kan ni läsa mitt inlägg om doften. 
 
 
 
 
För att vara med & tävla behöver du svara på frågan: 
 
♥ Nämn valfri person som förtjänar en ros! 
Glöm inte att lämna mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner..
 
Avslutas 17/12
 
God Jul Lackert!

Min mamma förtjänar en ros för att hon orkade med mig när jag var liten och var ett litet monster som aldrig lyssnade, rymde från dagis och gjorde en massa andra galna saker. Hon förtjänar mer än en ros givetvis, men vinner jag så är det hon som får dofta ros i jul :)
Kram

Karin Stjärnkvist

Min dotter förtjänar en ros, för att hon så tappert kämpar och ger till andra, trots att hon fått sitt hjärta krossat. Hon behöver stanna upp och ta hand om sig själv!

Anonym

Min syster. Som hjälper mig med barnvakt åt min dotter som är fem månader varje vecka när jag och pappan går på teckenspråksutbildning. Det har nämligen visat sig att vår lilla guldklimp är döv. Så ros åt Hannah min fina syster!

Anonym

Åh, glömde skriva mitt namn. Det är Kajsa Johansson 🙂

liselotte

Jag är med. Min dotter förtjänar en ros, har haft ett oerhört tufft år.

Anonym

Min älskade 84-åriga mamma. Hon är mitt allt!

Anonym

Glömde mailen irene_e@spray.se

Gabriella Karlsson

Skulle verkligen vilja ha detta paket. Har varit sjukskriven ett år utan ersättning, så jag har inte kunnat unna mig någonting till mig själv. Så detta hade verkligen gjort mig glad 🌞

Anonym

Hej Sara. Kan du se om min kommentar i tävlingen kom med. Kan inte se den nu. Kram Gabbi

Min fina mamma för att hon alltid ställer upp för sina barn, no matter what <3

Johanna E

Wow Sara, dina vinster är ju helt fantastiska!

Någon som också är fantastisk är min farmor, som förtjänar tusentals rosor. Denna underbara kvinna har precis fyllt 80 år och känner ofta att hon vill leva föralltid. Nu när hon fyllde fick hon en liten dipp, när åldern är mycket högre än vad hon känner sig. Därför skulle jag ge den här vinsten till henne <3

Min man förtjänar en ros. Han har ställt upp så mycket för mig detta året när jag har varit sjuk. Därför vill jag lukta gott för hans skull. :)

Hilda

Min bästa vän förtjänar helt klart en ros. vi träffas allt för sällan nu då vi studerar i olika städer, men hon betyder fortfarande allt för mig!

Malin

Jag och min syster, vi har gått igenom så mycket de senaste 2 åren sen vår pappa dog så plötsligt och lämnade vår alzheimersjuka mamma ensam i ett stort hus. Den resa vi har gjort med att flytta henne då hon inte har någon sjukdomsinsikt och all skit vi fått tagit emot från henne pga misstänksamhet, hatatacker och alla 100 samtal per dag (som hon ändå inte kommer ihåg), alla besök på Geriatriken samtidigt som vi jobbat heltid är för mig en gåta att vi orkat hålla ihop. Tur vi är två, när den ena har en svacka är den andra stark.

Therese andersson

Min pojkvän förtjänar flera rosor faktiskt. Är gravid så mitt humör är inte att leka med just nu. Sen har han varit så snäll och omtänksam nu när jag varit sjukskriven för det värsta illsmåendet in lifetime. älskade karl :)

freja

Min syster förtjänar verkligen en ros. Helt enkelt för att hon alltif ställer upp för mig och stöttar mig. Trots att vi bor ett par timmar från varandra pratar vi nästan varje dag. Det finns ingen jag har så roligt med, eller trivs så bra med som min syster. Hon är bäst!

Min mamma förtjänar en ros :)

Minfågelärblå

Det är alltid mamma som förtjänar en ros - varje dag! Tänk så mycket min mamma gjort för mig, tagit hand om mig och uppfostrat mig, så mycket hon offrat av sig själv! Hur mycket hon även nu ställer upp för mig, utan tveka, när jag bäst behöver det. Det är till mamma jag går när jag behöver råd, jag litar alltid på hennes omdöme! Hur kan man någonsin tacka nog?

Emelie Nilsson

För mig förtjänar min mamma en ros. Hon är underbar som en ängel och har varit en fantastik ensamstående mamma. Idag har jag och min syster blivit äldre och vi båda ser upp till henne för hon har inte haft det lätt. Vi känner att det är våran tur att ta hand om henne så bra som hon har tagit hand om oss. Jag älskar henne mer än allt annat så för mig är din fråga lätt. Jag skulle absolut säga att min mamma förtjänar en ros. :)

Maria

All sjukvårdspersonal förtjänar var sin ros. Särskilt de som jobbar i akutmottagningen. De vet aldrig vad som väntar dem när en ny patient kommer in genom dörren. De gör ett fantastiskt jobb!

Jennie

Min bästa vän Lisa som jobbar och sliter med eget företag. Men trots allt hon går igenom så finns hon alltid som hjälp och stöd när jag behöver någon att prata med.

Susann Lyckborg

Det gör min stora dotter, Moa. Hon har varit en sådan klippa under tiden jag har pluggat ! Hade varit roligt att få visa henne uppskattning för det <3

Helena

Baristan på Espresso House i Nkpg! På riktigt världens mysigaste människa!!

Helena

Baristan på Espresso House i Nkpg! På riktigt världens mysigaste människa!!

Helena

Baristan på Espresso House i Nkpg! På riktigt världens mysigaste människa!!

Jag är självfallet med!
Jag vill ge en ros till min sambo Roberto, som alltid ställer upp, som alltid ger mig ett gott skratt, som alltid finns där och tröstar när det behövs, och muntrar upp en om en behöver det. Han är verkligen min klippa, och jag är så tacksam :)

Jag är självfallet med!
Jag vill ge en ros till min sambo Roberto, som alltid ställer upp, som alltid ger mig ett gott skratt, som alltid finns där och tröstar när det behövs, och muntrar upp en om en behöver det. Han är verkligen min klippa, och jag är så tacksam :)

Claudia Kerttu

Min dotter mitt älskade ess, med dina jobbiga kroniska sjukdomar skulle vem som helst bli less. Men som den stora kämpe du är, försöker du alltid göra det bästa trots "det där". Som en stolt mamma, hoppas jag lite fräscha Body Shop produkter hem till dig kan kamma. Och som den största röda ros du är, får du här rosen från en som håller dig så kär!

Cecilia

Jag vill ge min älskade mamma en ros, för att hon alltid ställer upp för mig och finns där för mig.

Theresia

Min bästa vän. Hon är alltid med mig och hjälper mig i både vått och torrt!

Anna L

Min fina Mormor som är 93 år och fortfarande fixar allt själv (till och med Facebook ; ) är värd att få tillbaka allt hon gett! Osjälvisk och varm och klok som ingen annan <3

Frida Elmgren

Min underbara väninna och "extramamma" ,
hon har alltid varit där genom åren med stöttning och en kram.
Otroligt empatisk och varm kvinna som ofta kallades för mamman på gården när jag var mindre för hon var där för alla barn och gav kärlek.
Hon är min barndomväninninas mamma men jag har fått låna henne många gånger och det är jag otroligt tacksam för så hon förtjänar en ros <3

Malin Svensk Björck

Min lillasyster ♡
Hon kämpar med ett heltidsjobb, en liten son och hjärtproblem och en obotlig bindvävssjukdom som vi familjen har. Tycker hon kämpar på otroligt!

Emma

Min mamma! Hon finns alltid där för mig och på senare år är hon mer än min mamma, hon är min vän :)

annica sundström

Min dotter behöver lite extra uppmuntran efter en tuff tid <3

Sofie Andersson

Min vän Zerny. Hon är så mån om sina barnbarn, familj och vänner, ja alla. Kommer alltid med ett gott ord och ger din bra råd om du behöver.

Helen S

Min pappa!!!

Min pojkvän förtjänar en ros, för att han har hjälpt mig i nästan 7 hela år med att komma ur socialfobi. Jag mådde riktigt dåligt och fobin var allvarlig de första åren vi träffades och då kunde jag inte ens gå ut för att handla själv. Jag har mestadels honom (och givetvis mig själv) att tacka för att det har blivit bättre för varje år och att jag i slutet av förra året var stark nog att ta kontakt med en psykolog. Jag är på rätt väg, men har en bra bit kvar! :)

Min sambo, han är bäst!

Min älskade mamma! :-)
/Emma Persson

Frida Bergner

Inte bara en ros, utan tusentals rosor vill jag ge till min pojkvän.
Han jobbar heltid, samtidigt som han återställer (renoverar) en hel källare efter översvämning i höstas.
Mycket blev förstört, men det som turligt nog klarat sig står just nu överallt på övervåningen. Vilket inte ger någon jul-mys-stämning alls.

Johanna K

Min mamma förtjänar verkligen en ros efter att ha tagit sig igenom ett tufft år.

Min mamma eftersom att hon har det väldigt tufft med att hinna med allt i hennes vardag! Hon är en sån kämpe som orkar sköta jobb, hästar och min bror i rullstol allt på en och samma gång!

Katrin B

Min goa vän Lisa! Fem år på distans har vi fortfarnade samma härliga kontakt!

Min underbara vän Camilla, hon finns alltid där för mig oavsätt tid på dygnet.
Hon vet precis hur hon ska göra för att få mig att le när tårarna bara sprutar eller jag är arg, och nu när jag legat på sjukhuset har hon varit ett extra stöd till mig.

Maria C

Jag skulle vilja ge en ros till min tappra och modiga mamma Margareta! Efter två stora ryggoperationer kämpar hon nu hårt med rehabiliteringen och trots smärta fortsätter hon träna och försöker vara positiv. Dessutom bryr hon sig fortfarande mer om andra än sig själv, därför tycker jag att hon verkligen skulle vara värd att uppmärksammas med en vacker ros!

tova

Min granne förtjänar en ros, han låter mig använda hans wifi, med tunn plånbok gör det mycket <3

Pontus

Min underbara fru Maria förtjänar en ros för att hon är så omtänksam mot andra fastän hon inte alltid mår så bra själv. Hon lyser själv som den rödaste ros i vintermörkret!

Camilla Hansson

Min kära mamma förtjänar en ros mest av allt. Hon jobbar och sliter och får ändå så lite pengar för det. Jag vill visa henne hur mycket hon betyder för mig och mina syskon.

Elina Söderberg

Min pappa förtjänar en ros, eftersom han sliter hela julhelgen för att vi ska kunna bjuda hela familjen på en mysig jul!

Lina

Du förtjänar en ros för allt arbete du lägger ner på denna fantastiska bloggen! Verkar va en generös och underbar person också, Sara!

Min fina och underbara pojkvän förtjänar mer än en ros, för han får mej att skratta och må så bra, han är så omtänksam och finns alltid där och ställer upp och lyssnar på mej . :)

linn

min syster förtjänar en ros,hon mår inte så bra just nu. skolan är väldigt jobbig för henne just nu. skönt att de snart blir jullov för henne så hon kan vila upp sig och göra saker som får henne att må bra!

Min mamma förtjänar en ros. Hon ställer alltid upp och betyder allt för mig!

Maria Ki

Min syster. Hon skickar alltid massa fina små paket till mig med posten. Ett nagellack och lite choklad, vad som helst som gör en student lite glad i vintermörkret. Hon förtjänar verkligen en ros!

Isabelle

Min älskade mormor förtjänar en ros för att hon alltid sätter sin familj först och alltid finns där för oss!

Sofia

Mamma, för att hon alltid är där för mig ♥

Anna

Min dotter som har pluggat stenhårt för att få den utbildning hon vill ha.
Hon är fantastisk. Helt otroligt att hon fick betyg som är så himla bra!

Ellen

Rosor till min dotter som kämpar på.

Min mamma förtjänar en ros då hon alltid hjälper till och ställer upp!

Emelie Björk

Min mamma som alltid gör allting för att hjälpa andra, men tyvärr glömmer bort sig själv. Hon förtjänar verkligen en stor ros!

Eva

Min pappa som har det kämpigt nu då hans fru/min mamma ligger sjuk

Olivia

Min bästa vän förtjänar en ros, för att hon alltid finns där för mig. Spelar ingen roll om jag är ledsen eller glad, om det är mitt på dagen eller mitt i natten!

Maria Karlsson

Min fina mormor! Finns alltid för oss alla i familjen och ställer upp när vi behöver hjälp eller har frågor. Snart fyller hon 80, självklart ska detta firas och hoppas att få ge henne denna present!

Linda

Min mamma förtjänar en ros, minst! Hon är en fantastiskt fin människa som gör allt för mig i alla lägen!

Mimmi

Jag vill ge en ros till en av mina närmaste kompisar Therese Karlsson som alltid är lika glad och på gott humör varje gång vi ses oavsett om det är upp eller ner i livet. Träffade henne senast idag och fick klaga av mig lite och hon var lika stöttande som alltid vilket värmde mitt hjärta nåt enormt, och när vi sa hejdå så gav hon mig en kram och sa "bara ring om det är något!", ja hon är verkligen vad man kan kalla en bra vän :)

Elin

Min fina storasyster förtjänar en ros, hon har precis fått en bebis och kämpar med lite sömn och omställning i livet så jag tycker hon är värd det ❤

Elin

Min fina storasyster förtjänar en ros, hon har precis fått en bebis och kämpar med lite sömn och omställning i livet så jag tycker hon är värd det ❤

Therese Kunnas Franzen

Min kära sambo som står ut med mig och alla mina problem. <3

tuwws@hotmail,com

Cicci

Min sambo som alltid stöttar mig och ställer upp för mig. Vi är världens bästa team! <3

Ellen Jonsson

Min fina vän förtjänar en ros, hon har haft ett jobbigt år men är så otroligt stark! Hon är så värd det<3

moa

Jag skulle gett en ros till min bästa vän, vi har haft ett jobbigt år och jag tycker hon förtjänar det

sandra

Min vän förtjänar en ros då hon harft ett jobbigt år som påverkat henne mycket. Dessutom skulle jag vilja ge henne det här paketet för jag vet att hon gillar doften.

Milla

Jag tycker att min kära bästa vän förtjänar en ros. Hon jobbar, sliter och bryr sig mer om andra än någon annan jag träffat. Nu vill jag få henne att bry sig om sig själv, och därför vinna detta till henne. När hon så fall får detta ska jag skriva ett rim till henne om att hon ska ha det till egentid. En gåva, sänt från ovan!

Caroline

Jag skulle ge en ros till min fina vän som just nu går igenom en tuff hjärtoperation

Camilla

Min fina lillasyster som haft ett tufft år med både skola & vänner, hon skulle bli super glad över detta packet! :)<3

Emma

Jag skulle vilja ge en ros till lillasyster som flyttat nästan 70 mil för att gå sin drömutbildning och har jobbat som en bäver hela höstterminen.

Emma

Jag skulle ge världen en behövande ros, känns som det behövs för tillfället :-)

Agnes

Min mamma förtjänar en ros!

MariaM

Min bästa vän förtjänar en stor och vacker ros som styrka och glädje inför förlossningen med sina tvillingar som hon har framför sig!

Min mamma förtjänar verkligen en ros. Eller tio. Eller hundra!
Trots att hon själv inte mår särskilt bra i dagsläget så står hon upprätt, stöttar oss i alla lägen när vi närapå faller, hon finns där hela tiden, håller ihop oss alla och ser till att ingen viker av. En mamma precis som jag vill ha en mamma! <3

Min mamma förtjänar alltid en ros!

Min man förtjänar en ros som står ut med mig och jag är värd en som står ut med honom. Vi är inte de bästa på att kommunicera (men nu börjar de ge sig).

Hoppas på tur.

Delat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/14/attonde-klappen-brownsugar-1712/

Jonna

Min fina mamma förtjänar en ros <3

Anna

Tycker faktiskt att DU förtjänar en ros - som tack för alla fina produkter du lottar ut i kalendern! :-)

Anna

Min kära mamma förtjänar en ros, alla dar i veckan!

Kram

Caroline j

Min mamma. Hon har varit ensamstående åt oss 3 syskon. Arbetat heltid, alltid funnits där för oss. Jag säger det aldrig (skäms) men jag älskar henne så mycket.

Desirée

Min chef förtjänar 10 rosor minst! Hon har under året varit helt fantastisk och förstående trots att jag många gånger "svikit" henne och inte mått bra, men hon har alltid trott på mig och peppat mig, och hade hon inte varit så underbar som hon varit så hade jag nog inte kommit tillbaka lika snabbt från min sjukskrivning på 3 månader.

Min mamma som alltid ställer upp för oss barn :)

ing-marie

Min äldsta (av fyra döttrar) som skall fylla sjutton snart <3

Min svärmor. Hon ställer upp i alla lägen och har tagit till sig min äldre son som inte är hennes riktiga barnbarn, fast hon nu fått sina två första riktiga barnbarn så finns hon där för sonen jämt.

Tilda Bengtsson

Jag skulle vilja skicka en ros till min älskade mormor! Hon bor mitt ute på landet i ett stort hus alldeles ensam och hade säkert mått bättre av en liten ros! :)

My

Min sambo förtjänar det, han diskar städar & lagar mat alltid här hemma och är verkligen värd något extra.

Moa

Åh vilken dröm vinst..jag skulle ge en ros till min pojkvän som står ut med mig genom mina värsta dagar. Kan vara en riktig plåga men något gör att han håller sig kvar och det förtjänar han allt för. Han är min klippa och trygghet :)

Tina Carlström.

Definitivt min mormor som blir 90 år om några dagar.

Marie

Min sambo förtjänar en ros för att han är världens snällaste, mest omtänksamma och alltid ställer upp för mig och min son.

Min mamma som alltid ställer upp för mig och mina barn, kör oss hit och dit, passar barnen när helst man behöver trots att vi bor ganska långt ifrån varandra, osv! Guld värd! (Hon fyller år på julafton och råkar gilla Body shops produkter ;) )

Kram Matilda

En tjej som förtjänar den största rosen utav dem alla, är nog ändå min älskade syster. En tjej som kämpat för att nå dit hon är idag, därför vore det fantastiskt roligt att få henne en uppfriskande gåva likt denna för att hon är just det. Min syster!!

Jag är med! Min bästa vän förtjänar en ros efter allt hon gått igenom de senaste åren. Hon är den starkaste person jag känner!

charlotta hellström

Min före detta svägerska förtjänar en hel bukett rosor. Hon är en fantastisk jag önskar att fler vore som henne, ärlig, kreativ, kunnig, nyfiken, stark, stödjande, snygg, trevlig och min vän.

Mvh
CHarlotta

Stina

Min syster som kämpat så hårt dethär året med deppression och skilsmässa, skulle vilja ge henne en fin present!

Min mamma förtjänar en ros efter att ha vigt sitt liv åt sina barn, arbetet och människor omkring henne. Hon är så slut som människa att jag oroar mig för hennes hälsa. Men jag är evigt tacksam för allt hon gjort för både mig, mina syskon och människor i våran omgivning. Samtidigt vill jag ge en ros till min man som tar hand om mig när jag behöver det som mest. Min mormor och morfar i himlen som gjort allt för mig i alla lägen. Samt min pappa som har det svårt. Jag tänker på honom hela tiden. Jag vill ge många en ros. Så jag väljer nog att göra så. Men jag delar upp rosen i små blad och ger ett blad till alla som kommer att betyda mycket för mig <3

Jennifer

Min fina pojkvän förtjänar så många rosor! Han är sjukskriven på grund av sin panikångest och har varit det sedan han var 20 år (27 idag). Det skär i mitt hjärta att se honom lida och inte kunna träffas så ofta som vi vill då vi har ett distansförhållande. Jag önskar av hela mitt hjärta att han blir frisk.

Emelie I

Jag tycker min bästa kompis förtjänar en ros; hon har det jobbigt i skolan, har långt att resa varje dag och hennes mormor avled ganska nyligen (de stod varandra mycket nära) så livet har inte varit en dans på rosor precis. Det är därför jag tycker hon åtminstone ska ha en ros, en ros att dansa på:)
God jul!

Martina Andersson

Min storebrors sambo som i somras födde min älskade brorson och gudson. Jag älskar alla tre!

Anonym

Min mamma som är ensamstående med fyra barn förtjänar alla rosor i världen. Hon har alltid kämpat för oss och har aldrig unnat sig själv någon ting. Skulle ge den här vinsten till henne.

Jag får ta och hålla med majoriteten här och säga mamma. En mamma ställer alltid upp, oavsett vad och bryr sig genuint om att du ska må bra. Min mamma är min mamma och pappa och hon förtjänar allt och ännu mer!

Även om det är trist tänker jag gå på samma spår som många andra här. Min mamma är definitivt värd en ros! Inte bara för att hennes favoritblomma är ros, utan främst för att hon alltid finns där. Oavsett om klockan är 03.05 eller 13.10. Om jag vill berätta något roligt som hänt under dagen eller om jag behöver avreagera mig för någonting. Om jag vill prata 2 min eller 45 min. Hon är inte bara min mamma utan även min bästa vän som jag alltid kan lita på och som alltid förstår mig och står på min sida. Min mamma är helt enkelt bäst, och egentligen förtjänar hon inte bara en ros, utan flera dussin! :)

Ellen Eklund

Jag skulle vilja ge en ros till min sambo David. Jag hade cancersymtom och läkaren misstänkte att jag drabbats av bröstcancer, i väldigt ung ålder då jag är 23, men min underbara sambo lugnade ner mig och fanns med mig under hela processen. Och det visste sig inte vara något farligt, så glad att jag har honom, att han inte låter mig sväva iväg och göra mig sjuk innan jag visste något alls. Han ställer jämt upp, peppar mig när det är mycket på skolan & jobbet och lugnar mig när det är jobbigt runt omkring. En riktigt toppenkille helt enkelt och jag tycker definitivt att han är värd en ros.

Alla ni skönhetsbloggare, som förgyller en annars ganska trist webbtillvaro!

Linn

Min bästa vän förtjänar en ros! Hon jobbar mer än vad hon borde, och tar dessutom med sig jobbet hem i tankarna. Hon rings in nästan ständigt, och blir egentligen aldrig helt ledig.. Det är jobbigt att se henne så himla stressad.. :/ ♥

Ebba andersson

Min älskade mamma <3

Sofie Andersson

Min lilla mamma såklart.

felicia

Min mamma <3

Min tjejkompis som blev dålig för en vecka sen och fick veta att det kunde vara leukemi vars nära släkting dog i det för 6 månader sen.

Min tjejkompis som blev dålig för en vecka sen och fick veta att det kunde vara leukemi vars nära släkting dog i det för 6 månader sen.

Isabell

Min finaste vän vars skratt kan få rosor att växa mitt i vintern.

Julianna Fredriksson

Hej!
Är gärna med.

Min kära mor förtjänar en ros för att hon har ställt upp för min familj
när vi har haft det kämpigt med ekonomin. När man bara har en inkomst
är det inte lätt att få pengarna att räcka till.

Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

Katarina

Mina kollegor förtjänar en ros (eller flera!) för det arbete de gör och för att de bidrar till en härlig stämning på arbetsplatsen. Jag tror aldrig det har varit så roligt att gå till jobbet!
atarinakall@hotmail.se

Vilket sammanträffande. Igår gjorde jag mitt första inköp på Body Shop (Sundbyberg) Det blev en White Musk for men. Var min kollega Feven som tipsade mig om den. Därför vill jag ge henne en ros för jag är sjukt nöjd med parfymen och kan inte sluta lukta på mig själv!

Christoffer Gustafsson

Vilket sammanträffande! Igår gjorde jag mitt första inköp någonsin på Body Shop (Sundbyberg). Det blev en White Musk for men. Var min kollega Feven som tipsade mig och därför vill jag ge henne en ros. För jag är grymt nöjd med parfymen och kan inte sluta lukta på mig själv!

Titti skarp

hej
min man förtjänar en ros
han har haft ett jäkla skit år med stroke före det så klämde han handen i en saxlift var nära att mista livet om han inte hann undan med huvudet hua
ett år kämpa glöd efter stroken och tillbaka till arbete halvtid men några op kvar att fixa innan handen blir helt återställd
så en ros utan 1000 rosor förtjänar han
mvh Titti

H

Min mor förtjänar en ros efter den tuffa operationen hon har haft, vilket hon lyckligtvis klarade jättebra! Kram, H!

Vera

Min kära pappa!! Gud vad jag älskar honom. Han jobbar så hårt för att vi ska ha det bra. Han har två jobb och klagar aldrig. Kan inte förstå hur jag kan vara så lyckligt lottad och han honom som far. Så förstående, rolig, underbar och snäll!

Karin

Det finns någon som fångat upp mig. Tittat mig i ögonen efter all missär och alltid
viskar: "Det finns hopp, glöm inte det". Tänk, vad lite kan värma så mycket.
Hon förtjänar den vackraste av rosor.

Min mamma förtjänar verkligen en ros. Hon håller hela tiden på och fixa hemma med bland annat städning och mat. Hon borde belönas mer! <3

Anna L

Min älskade son efter en tuff dag <3

Christina Frisberg

Just nu är det jag själv faktiskt , bor i ett flyttkaos över hela jul/nyår och kommer ha en super tråkig jul utan att träffa min dotter som bor i Madrid, längtar ihjäl mig, och nytt arbete kul men mycket tröttsamt att vara pigg alert och väääääldigt redo hela tiden det blir ju bra men suger enorm med energi så en lite ros tack ;) jag lovar skicka den vidare till någon som behöver den bättre än mig så fort jag landat och är i fas med livet igen :) <3

Pernilla W

Min kära lilla mamma förtjänar ett fång rosor ;) Hon är inte bara min mamma utan också min bästa vän som jag kan öppna mitt hjärta för <3

Lina Hayek

Min underbare 10-månaders son. För han är det finaste för mig!

Linac

Min fina kusin förtjänar en ros, och tusen till. Hon har nyligen fått sitt första barn, och efter en tuff graviditet och ett första år med bebis som varit fyllt av olika motgångar. Tänker aldrig på sig själv. Om jag i framtiden blir som henne, blir jag så glad, för hon är en SUPERMOM!!!!

Mia Haapaharju

Min mamma förtjänar alltid en ros! Hon är världens bästa mamma som finns där för mig när det behövs och kommer med kloka råd och ställer upp och passar våra katter när vi åker på semester.

Ida

En ros vill jag ge till min fantastiska bror, som gör mig stolt varje dag!

Min gammelmorfar, på sin grav som hör rum på tisdag. Han gick bort förra lördagen, det var det jobbigaste jag varit med om på väldigt, väldigt länge. han blev hela 93 år gammal och även sista året vågade jag knappt gå bort till gammel mormor och gammel morfar för han blev sämre och sämre hela tiden, med en klocka som tickade för när som kunde hans hjärta sluta slå. Var otroligt jobbigt att se honom, att prata med honom och vara nära honom då det högg i mitt hjärta varje gång. Är himla glad att jag gick bort till honom två gånger samma dag hans hjärta slutade slå. Att få säga adjö när cancern hade tagit honom ifrån våran familj var inte det lättaste, ingen ska behöva lida. speciellt inte för dumma sjukdommar :(

ANNA

Julia Gillard förtjänar den största av rosor för hennes outtröttliga engagemang för allas lika rättigheter! Den starkaste kvinna jag sett på länge! :)

Hanna G

Min bästa vän skulle definitivt förtjäna en ros, då hon har haft ett supertufft år med en liten bebis och en deprimerad sambo.

Freja

Min sambo, pojkvän och love of my life Alexander. Han blev helt plötsligt uppsagd från sitt jobb sedan tre år tillbaka i höstas och gick ner sig totalt. Det var svårt för oss båda att orka igenom den psykiska påfrestningen och osäkerheten som en arbetslöshet innebär. Dock höll vi ihop i stormen och i början av december började han på sitt nya jobb, på en av hans drömmars arbetsplats. Där trivs han, för göra det han älskar och tillsammans är han och jag nu ännu starkare än innan krisen!

Carro

Min älskade mamma som alltid ställer upp och finns där för mig vilket inte kan vara lätt..

regina

Min lillasyster såklart

Anett

Min älskade pojkvän Martin ❤️ Vi hade nyss en mysig weekend i Berlin.

Hanna

Min mamma. Hon gör allt för oss barn och har verkligen ställt upp och ställer upp för oss hela tiden :)

Tusen tack <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: