Mellandags REA

Nu är julen över & mellandagsrean står för dörren! Jag har siktat in mig på lite nytt till garderoben & kanske någon lyxig skönhetsprodukt som sjunkit i pris. Nedanför hittar ni mina bästa online-tips! *Alla länkar är affliate.
 
 
Yves Rocher Bra priser på mer än 500 produkter (fri frakt)
 
Nordicfeel. Upp till 60 % på över 1400 produkter (fri frakt)
 
EllosUpp till 50 % rabatt på massa produkter
 
Nelly.com Upp till 70% på utvalda produkter (fri frakt)
 
Grand Parfymeri. Upp til 70% på utvalda produkter (fri frakt)
 
Eleven.se.  30-70% på utvalda produkter (fri frakt)
 
Fyll gärna på med tips på sidor i kommentarsfältet.
 
 
Anonym

Bra tips :)

Ellen

Tack för tipsen. Fri frakt är toppen

Så bra tips!

Jojo

Tack för tipsen :) Gott nytt år!

Härligt med massa rea! :D
Jag tänkte höra med dig om Xlash och ögonfransserumet då jag såg i ett inlägg du skrivit för ett tag sen om att de ändrat ingredienserna osv. Läste att du inte fick några biverkningar sedan tidigare men hur länge har du använt det och fick du några senare biverkningar eller liknande? Är väldigt sugen på att testa men det är just det som hindrar mig och därför är det lättare att höra med dig som använt det. Har även hört att man kan tappa fransarna, men vet dock inte om det stämmer!? Tänkte även fråga hur länge du använt det? :) Hoppas det inte blev en för rörig fråga!

Jag har fyndat 4st klänningar från Nelly! De är ju bäst på klänningar ^^ Så billigt.

Det är ganska sporadiskt jag klickar mig in här nu för tiden, sen instagram både bloggar jag själv mindre och läser bloggar mer sällan. Men det är alltid mysig att ta en kik på din blogg, den är så välbekant på något sätt. Alltid lika vackra bilder och på något sätt ett lugn som gör det njutbart att bläddra bland dina inlägg. Kärlek till dig <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: