Glam Glow Flashmud Brightening Treatment

Jag älskar Glam Glows ansiktsmasker & nu har dom släppt en ny vid namn Flashmud Brightening Treatment.  En multi-sensorisk formula som ska ge ett långsiktigt resultat med en uppljusande & utjämnande känsla. Den har en kraftfull, innovativ & komplex multi-brightening formula som lovar en jämn , strålande hud full av lyster. 
 
 
Jag har testat masken 3 dagar i rad (för bästa effekt) & jag uppplever att min hud känns "tajtare" + piggare. Doften på masken är fruktig & söt, riktigt smarrig!  Ansiktet har fått en helt annan lyster trots att jag sovit dåligt de sista dagarna så egentligen borde jag se gråglammig ut, score! Är du nyfiken på en flashmud bör du spana in Grandparfymeri.se*annonslänk som idag säljer den för 375:- istället för 469:-. 
 
Låter det som något du vill testa?
Har du testat något från GlamGlow förut?

Jag älskar verkligen GlamGlow med! Jag har använt upp två hela burkar av deras vita mask och är inne på tredje. Sen har jag deras blåa mask då jag blir så otroligt torr tidvis. Kan inte vara utan dom två! Har även den vita ansiktstvätten som snart är slut som jag gillar med. Och även ögonmaskerna har jag som även dom är bra. Men jag vill testa mer 😃

vill testa! :)

Oh, måste ta och testa min som står hemma! Låter ju inte dumt det här! :)

Mickan

Det vill jag testa. Läcker färg.

älskar dessa masker !! =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: