Deborah Lippmann Afternoon Delight

Ett märke som jag varit nyfiken på länge är Deborah Lippmann & nu har jag äntligen lagt beslag på två lack från deras vårkollektion "Afternoon Delight". Kollektionen består av fyra nyanser (ett skimmer & tre kräm) som nu dessutom har Deborah Lippmanns innovativa Gel Lab PRO-formula. Denna unika patenterade formula är berikad med 10 aktiva ingredienser som ger en bättre nagelhälsa, längre hållbarhet & mer lyster med ett högglansigt resultat, vilket liknar det som uppnås med gel, men utan att skada nageln.Alla lacken har en ny, uppdaterad konturborste vars rundade kanter följer nagelbandens rundning & gör det lättare att applicera färg i ett enda drag. 
 
 
Jag är helt blown-away av formulan på dessa lack! Lättmålad, täckande vid ett lager & hållbarheten är super! Borsten är underbar att lacka med & dessa två färgerna skriker verkligen pastellvår ♥  Deborah Lippmanns nagellack är lite dyrare, 179 kronor får du betala för en flaska på 15ml men det är det helt klart värt om du som jag uppskattar täckande nagellack med smidiga applicerings borstar som inte kronglar. Jag vill påstå att DL är strået vassare än O.P.I! Syren-lila The Pleasure Principle & persikofärgade Peaches & Cream kommer göra sig perfket på mina naglar i vår. 
 
Har du testat lack från Deborah Lippmann?
Vilken färg av dessa två lockar dig mest? 

åh vilka fina färger! Nej jag har faktiskt inte testat något från Deborah Lippmann. Men jag tycker den orangea färgen är finast! Kram :)

Älskar hennes lack. Dyra, men värda varenda krona :) du får visa sen hur dessa ser ut :D

Fina färger, kommer passa i vår!

Så fina färger!

Oh så snygga lack, gillar de pasteliga ljusa

Så fina färger :-)

Ida

Har ett rött nagellack från henne som jag älskar!

Kickan

Persikofärgade är snyggt
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: