Yankee Candle My Serenity 2016

Nu vill jag ha vår på riktigt! Sååå tråkigt när det är grått ute... Därför trotsar jag vädret & skapar min egna vårillusion i lägenheten. Yankee Candle skickade för ett tag sedan ett paket till mig med deras vårnyheter "My Serenity 2016" & nu tänkte jag berätta lite om nyheterna för er! Ljuvliga dofter som får mig att tänka på första fågelkvittret & varma solstrålar.
 
Det gula ljuset My Serenity beskrivs som "Definitionen av lugn". Varm päron & apelsin blandat med tropiska blommor & mjuk mysk får mig att tänka på en lugn strand där solen precis ska gå ner. Peony är en av mina favoriter, så himla fräsch & god blomdoft! Lemongrass & Ginger föll mig tyvärr inte i smaken lika mycket som de andra ljusen. Visst är doften uppfriskande med tanke på citrongräset & färsk ingefära, men kanske lite för "pigg" & fräsch för min personliga del. Tror dock att Lemongrass & Ginger kommer passa perfekt i mitt badrum där jag inte störs på samma sätt av att det exploderar citron runt omkring mig. Moonlight däremot, vilken skönhet! Subtil blandning av bambu, träiga noter & bergamott – smells soo good!
 Har du testat något ljus från Yankee Candle?
Vilket lockar dig mest av nyheterna? 
 

Jag älskar Yankee candels! My serenity lockar mig mest.

Den första och sista låter underbara. Synd att de är så dyra dock :/

Första, andra och sista låter härliga! :) Håller med dig, bara jag läser doftnoterna på 3e så vet jag direkt att det där är inget för mig.

Har faktiskt inte gjort det. Peony lät lockande nu till våren.

Har faktiskt inte gjort det. Peony lät lockande nu till våren.

Lemon grass och ginger låter ljuvligt friskt! Jag gillar ljus, lägger alldeles för mycket pengar på det.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: