Happy Halloween

Idag är det Halloween och det firade jag igår med min vän Jennifer. Jag sminkade mig som en vampyr. Riktigt svårt att få till ansiktsfärgen men jag blev ändå nöjd med slutresultatet.Jag har ändrat inriktning

Jag har förstått att ni blivit lite fundersamma över vad som har hänt med min blogg. Sanningen är att jag har tröttnat på att vika ut mitt liv för allt och alla. Jag har bestämmt mig för att blogga om mitt stora intresse i livet, skönhet. Snart börjar jag arbeta med smink på heltid och då passar det utmärkt att förvandla bloggen till min egna lilla skönhetsbibel. Hoppas ni fortsätter att följa mig och kommentera. Kramar Brownsugar.

Lumene dagkräm

Jag har fått hem ett prov på Lumenes Hjortron + Cvitamin dagkräm. Ska bli spännande att prova den då jag hört mycket bra om produkten.

Produkt beskrivning:
För alla hudtyper. En uppfräschande creme som ger din hud lyster och skyddar den mot solens skadliga inverkan. Applicera på morgonen på rengjord hud.
Bare fudge


Isadora har den perfekta bruna nyansen som jag gillar på naglarna. Den heter Bare Fudge och kostar ca. 69 kronor på Kicks.

I.d bareMinerals foundationJag har provat i.d bareMinerals orginal foundation i färgen "Golden tan". BareMinerals foundation innehåller 100 % sten och är läkande för din hy. Produkterna passar alla hudtyper, allt från Agnes 14 år till Greta 85. Orginal Foundations innehåller lyster och ska fräscha upp ditt ansikte och få det att se naturligt vackert ut. Produkten är så naturlig så du kan tillochmed sova med den på. Jag är mycket imponerad!

Till appliceringen använde jag bareMinerals special designade borste Flawless Face som ger en lätt täckande effect. Här nedanför ser ni resultatet. Priset ligger på ca. 8oo kronor för både borste och foundation.Update.

Jag gör om i bloggen så bli inte förskräckta. Lifestyle of Brownsugar håller på att förvandlas till en skönhetsblogg.

Tävling!


I samarbete med Bloglovin så har jag nu fått möjligheten att tävla ut en Radiance parfym till er. Det är Britney Spears nyaste doft och flaskan är ju to-die-for! Dessutom doftar den himmelskt. Temat för tävlingen är Choose your own destiny. Allt du behöver göra för att vara med och tävla om parfymen är att skriva en kommentar och berätta ett bra val du gjort i ditt liv. Det kan te.x vara att du gjorde dig av med killen som fick dig att må dåligt, eller att du började träna. Jag kommer att välja ut den som jag tycker gjort det "bästa" valet.Tävlingen avslutas 28/10
.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


Tack till alla som har varit med och tävlat. Ni har alla gjort helt fantastiska val och det var oerhört svårt att välja ut någon. Helst skulle jag vilja skicka alla tusen kramar och varsin parfym, men det går ju inte. Min vinnare är Michaela. Grattis till din nya Radiance parfym!