Dirty Toothy Tabs

I veckan var jag inne på Lush och hittade den här roliga lilla asken. Det är tandkräm i tablettformat! Självklart var jag tvungen att köpa med mig den hem och testa.

PRODUKTBESKRIVNING:
Toothy Tabs (tandtabletter)!! En alldeles ny och patenterad idé från Lush är dessa små tabletter som utesluter både onödig förpackning och konserveringsmedel och du får den i en behändig liten pappersask som är återvinningsbar. Varje ask innehåller 40 tabletter, tillräckligt för nästan en månad, förstås beroende på hur ofta du borstar tänderna! Du stoppar helt enkelt en tablett i munnen, krossar den mellan tänderna och borstar som vanligt med din tandborste. Till tabletterna använder vi fina ingredienser såsom eteriska oljor och fina kryddor vilket är unikt i tandkrämsvärlden. Tandtabletterna hjälper tandborsten att nå överallt på tänderna och de skapar ett skum som alla gillar och ger en otroligt ren känsla som håller i sig och gör tänderna vita och rena.

På baksidan av "Dirty" står det att tabletterna ska smaka Sexy Spearmint, och det kan jag då inte hålla med om. Tabletten smakade beskt och lite kartong. Vet inte om det är fel på mitt smaksinne eller om tabletterna var gamla (?) för de smakade verkligen INTE mint. Det bildades ett mildt skum i munnen när man tuggat tabletten lite och borstade med en blöt tandborste, precis som det stod i produktbeskrivningen. Efteråt kändes tänderna kliniskt rena! Jag har aldrig upplevt att en tandkräm gjort mina tänder så rena. Det känns som efter att man har varit och polerat dom hos tandläkaren! Ett STORT plus för detta. Dock drar smaken ner betyget. Såg på deras hemsida att det fanns fler askar att välja mellan, så nästa gång kanske jag provar någon annan. Ett miljövänligt alternativ för er som tänker på moderjord och vill få super-rena tänder! Kostar 49 kronor.
Anonym

gott mmm

svar: dom är helt awesome, vill ha vill haaa

lovisa

Kan du tipsa om en/flera mascara/or som passar till skolan? Det ska inte vara för mkt med ändå långa och tjocka fransar. :)

Lät som en toppenidé!

Häftigt! Eller smart! Fast äcklig smak kan jag nog stå ut med, har en tandkräm som tydligen ska vara bra som smakar... njä, inte gott. Huvudsaken tänderna blir rena iaf ^^

Verkar himla smart (och miljövänligt)!

Jag håller med dig, smaken är inte direkt underbar men tänderna känns jätte rena efteråt!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: