Dove Intense Repair Express Intensivbalsam

... Det var ett jäkla långt namn! Haha, jag har iallafall testat Doves Intensivbalsam i en veckas tid nu och jag gillar det skarpt! Som jag nämde en gång tidigare så är jag Buzzador. Vad är då en Buzzador? Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin ärliga uppfattning om produkter eller tjänster. Jag får alltså reda på kampanjer där man har chansen att anmäla sitt intresse om att få prova vissa produkter mot att man berättar vad man tyckte. Man ska även berätta för andra om produkten och vad Buzzador innebär. Hursomhelst, här kommer min åsikt om Dove Intensivbalsam!

PRODUKTBESKRIVNING:

Dove intense repair express intensiv balsam är ett undikt djupverkande balsam med inpackning inuti, den förhindrar kluvna hårtoppar och att håret ska gå av. Doves patenterade fibre activest-tekologi för vård av skador och repationen tränger djupt ned i poroöst hår för att återbygga deet inifrån. Micro moisture serum ger näring och hjälper till att repaera hårtråets yta från rot till topp.

Jag tycker att produkten uppfyllde allt den lovade! Mitt hår blev mjukare och mer återfuktat. Jag kände skillnad redan efter första tvätten. Dessutom doftar det sådär "tvåligt" frächt som Doves produkter brukar göra. Jag tycker det är praktiskt att man kan använda det istället för sitt vanliga balsam då det kan bli jobbigt att först applicera balsam och därefter inpackning. En riktigt bra budgetprodukt som endast kostar 35 kronor! Finns att köpa nästan överallt så ut i hyllorna och snappa åt dig en tub!

sv: Jo, det är typ smartare om man säger så. Fast jag vill ändå ha dessa. :)

A

sv: höhö :}den där har jag också hemma, ligger och väntar i hyllan.

Verkar bra!

tack :)

Du har en väldigt trevlig blogg :)

Oh. Fan vad irriterande, haha. har varit medlem på buzzador i en skitlång tid, men aldrig blivit utvald :c

Härligt! Låter som en bra produkt!

Så himla fin och söt blogg :}.

Åh, vill testa!! =)

ELLEN

jag har testat den idag. TOPPEN

Den verkar bra! :)

sjukt fin design! allt bra! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: