Ett skämt?

Jag var tvungen att titta en extra gång på bilden i tidningen Daisy Beauty innan jag förstod att den verkligen var på riktigt. Repotaget heter 11 dagar, 11 trender och en Makeup-artist ska sminka sig själv i olika trender som hon sedan ska bära upp på stan en hel dag. I slutet av veckan så utseés en vinnarlook. Kul ideé eller hur?Men det gäller ju att man gör det BRA. Den här bilden ovanför vann. Jag förstår inte hur dom tänkter? Rougen förstör hela bilden. Den ligger som två tjocka bollar på kinderna! Ögonen ser kladdiga ut och ja ... jag vet inte vad jag ska säga mer. Jag tänkter på clown och påskkärring när jag ser den här bilden. Det värsta är att hon är utbildad Makeup-artist! Jag visade den här bilden för lärarna på min skola (Makeupstudion) och dom höll på att tappa hakan. Nä, ett riktigt skämt är vad detta är. SKÄRPNING DAISY!

Inte fint alls, inte det minsta :S

jösses..

Ja, det såg inte alls bra ut!

Rouget förstör verkligen ja :/

Rougen va verkligen ett skämt haha

Hahah, herregud! så fel det kan bli ;)

håller med :)

Haha, påskkärring it is! :)

hm, konstig look :/ borde ha ett bronzeigare rouge.

Nej, vilken fail :) tack för en superblogg :) !

Haha, vad hemskt!! Gillade det inte alls! :P

Usch!

Haha EXAKT vad jag tänkte när jag såg detta i tidningen!

Anonym

sant!

Stina

Oj! Det hade nog till och med jag gjort bättre, haha.. :)

ser fan ut som en 3åring har sminkat henne eller inte en 2 åring , vemsomhelst kan sminka bättre än det nästan haha , PINSAMT !

Sherdil

Även om jag gillar hela idéen så är utförandet bristfälligt ibland. I samma reportage i Daisy Beauty #1 var en av sakerna hon skulle testa "röda läppar", och hon kommenterade att hälften hade hamnat på tänderna efter en stund. Borde man inte som MUA veta hur man får läppstiftet att stanna?I denna bilden konkurrerar rouget verkligen om uppmärksamheten, och ibland är undertexterna till de olika lookerna hon provar ganska oengagerade. Vill inte läsa något som jag kan konstatera på egen hand...

Alltså man vill ju ine vara taskig, men det ser väääldigt övermålat ut. Det ser ju inte alls ut som looken det skulle likna.

Don't!

Hon liknar en som jobbade på makeupstudion.... Hahaha
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: