Pure Natural - Beauty Skin

Jag är en riktig "Sucker" för vitamindrycker. Så fort det kommer ut något nytt i hyllorna så är jag där och drägglar. Jag älskar att testa "mirakel" produkter, även om jag vet att de inte alltid håller vad de lovar ...

PRODUKTBESKRIVNING:
Beauty Skin tillför din hud vitaminer och Aloe Vera. Tillsammans med en balanserad kost ger det extra näring till HUDEN och bildar CELLFÖRNYELSE. 100% av RDI  fyra viktiga vitaminer. Ananas, Aloevera & Limesmak. 6 månaders hållbarhet och inga konserveringsmedel eller färgämnen.

Den här drycken smakar lite som surt rengöringsmedel. Känslan av kallt skurvatten slog mig när jag först tog en klunk. Inte världens godaste kanske ... Efter några klunkar (och när jag skakat flaskan ordentligt) så smakade den inte riktigt lika äckligt. Jag drack upp den mest för att jag intalade mig själv att jag skulle få bättre hy! Haha, vi människor är allt bra lättpåverkade. En rolig produkt som är ett alternativ till Vitamin Wells vitamindrycker. Nu fick jag ju självklart ingen synlig effekt eftersom jag bara drack en flaska under en dag, men om man dricker regelbundet och äter en balanserad kost så är det inte omöjligt att huden blir bättre. Produkten kan passa perfekt i en goodiebag eller som kompliment till en present då man vill hitta på något roligt. Kostar 25 kronor och finns att köpa på te.x hemköp, pressbyrån.

Anonym

Cool

Det där är jag också en sucker för! Måste testa! :D

har du testat e.l.f ? och vad tyckte du om deras produkter isåfall? vad har du testat?Gjorde en stor beställning igår :p gör ju inget om de inte är så bra eftersom de var så billigt men de skulle ju vara kul o veta vad nån annan tyckte =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: