FACE orange cream

Det här är mitt nyaste tillskott i badrumskåpet. Jag har länge varit nyfiken på FACE produkter så nu slog jag till och köpte deras fuktgivande ansiktscreme "Orange Cream". Hon i affären berättade att den är speciellt bra för torrhud och att man både kan använda den på dagen samt kvällen.

PRODUKTBESKRIVNING:

"Fylld med apelsinolja, Vitamin C & E, Sheasmör, Mullbärsextrakt och extrakt ur kavarot. En underbar fuktighetsgivare som ger huden lyster och glans"

Första gången jag använde den här cremen så sved den. Jag blev illröd på vissa partier i ansiktet och jag trodde att jag fått nån allergisk reaktion. Efter någon minut avtog det och då känndes huden bra igen. Känndes inte sådär jättekul att prova cremen igen sen på kvällen men jag gav den ett försök till. Denna gången sved det inte lika mycket men jag blev fortfarande röd i ansiktet. Har nu användt cremen i fyra dagar och först NU svider det ingenting och ansiktet blir inte längre rött. Sjukt konstigt ... Jag tycker cremen ger en fin lyster och ansiktet känns verkligen återfuktat när jag applicerat den. Men jag blir inte riktigt klok på varför jag upplevde den så svidande i början och varför jag blev tomatröd?! Med tanke på priset så tycker jag inte att det borde hända ... En creme kostar ca. 350 kronor. Dessutom gillar jag inte färgen på burken.. Förpackningen är mycket finare! Både plus och minus till den här produkten.

Grattis! Du är vinnaren av en alldeles egen Shoodie :} Jag skriver koden i mailfältet så får du gå in på schoodie.se och beställa! :) Kram

Har för mig att det är sprickor i torr hud, så åker krämen ner i sprickorna så svider det men krämen hjälper huden att läka :)

Jag kom att tänka på en grej.

Kan jag få låna dig när vi ska sminka mörkhyade? Eller är du för ljus? Haha vet att jag är ute i lite väl god tid (börjar ju inte förrens 23 januari) men ändå :)

Hm vad konstigt, kanske var så att du innan du började använda krämen var super torr och att hyn då reagerade på det sättet.. Men håller med dig om att man blir lite skeptiskt när det händer något sådant vid användning av så dyra produkter, inget man förväntar sig..Hoppas du får en toppen start på veckan!

sv; ja men tydligen är det inte sant....han säger i en annan video att den var fyra månader gammal och han har jätte många i skolan som älskar honom och han har många vänner, så jaa man vet inte vad man ska tro..

det är ändå synd om dom som blir mobbade..

Hej, jag har också provat denna, och upplevt samma reaktion. Orsaken till denna är att om man har relativt torr hud och sedan använder en så pass återfuktande kräm, så reagerar huden startk, det gäller att balansera ut det på ett par dagar, vilket du har lyckats med ;D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: