Kärt återseende!

Kommer ni ihåg Hårmascaran? Jag minns att jag älskade den! Använde både grönt, lila och blått i mitt stackars hår när jag var liten. Nu har IsaDora utvecklat en skonsam hårmascara som kommer i två olika grupper. TRENDIGT & KLASSISKT. Varje grupp innehåller 5 nyanser. Det finns alltså en färg för varje personlighet, den som vågar lite mer kanske väljer de trendiga färgerna Hot Pink, Royal Blue och Lilac samt de som lutar mer åt det naturliga väljer de klassiska Champange, Red Copper och Sparkling Blonde.

Jag har bara hunnit testa "Red Copper" och  "Hot pink". Jag tyckte det såg ut som att Red Copper innehöll glitter. Känndes lite barnsligt då det är en klassisk färg och ska ingå i de naturliga sortimentet. Hur många har varit hos frisören och gjort röda slingor och kommit ut med glitter i dom? Hot Pink blev mörklila i mitt hår eftersom jag har ganska mörk hårfärg. Antar att vi brunetter får applicera ännu mer än vad blondiner behöver. Somvanligt när man använder hårmascara så blir håret hårt och stelt, men jag tyckte att IsaDoras klarade sig ganska bra! När man kammar ut håret efter applicering så känns det bara som att man sprayat hårspray på det. Inte alls lika stelt som jag minns det från barndommen .. Jag tror att hårmascaran kommer bli populär på mellanstadiet. Högstadietjejerna kommer använda den här produkten lika flitigt som IsaDoras succé Grafitti Nails Och alla fashionistas där ute kommer nog norpa åt sig en Hot Pink eller två att applicera i topparna.
VAD TYCKER NI?
ÄR HÅRMASCARAN HOT OR NOT?

Ingenting jag skulle ha i håret nu i alla fall :)

NOT :P minns sååååå väl de som fanns när man var liten. En rödguld och en blå hade jag :P hemskt hemskt hemskt. Kommer nog slå i den yngre generationen dock.

nja, skulle inte tro det va.....inte för min del åtminstone ;)

Haha, jag kommer ihåg att jag hade en blå när jag var liten. Gav minimalt med färg, däremot fick mina gosedjur en omgång. Tror inte det är nått för mig idag heller men kan kanske vara lite häftigt "på rätt person".

Häftigt att ha det i topparna som bruden på bilden. Jag hade MYCKET hårmascara när jag var liten. Kanske skulle man testa detta igen..sv: tack. Mer Londonshopping att visa återstår. Nytt inlägg imorgon :)

tycker de är snyggt ! bara de inte är samma kvalit`+e som när man var liten då de var som målarfärg ni håret :P

Haha åååh, jag köpte en i London när jag var liten. Sååå coolt. Köpte en orange som jag hade i halva håret när vi var Spice girls på sikta mot stjärnorna haha. Kan dock inte tänka mig att jag skulle använda det igen, men antar att det utvecklats rejääält sen dess. För då var det inte kul att ha i håret ;D

Svar: Ja visst är dom :)

tack snygging.

SV. Tack så mycket :D

Har last om det i nagra andra svenska bloggar ocksa och alla sager som dej, harmascaran ar tillbaka.. minns dock inte att de fanns nar ja va liten haha .. x

Jag mins dem så väl, älskade dem när jag var liten har för mig att jag hade en turkos som användes flitigt!

Ska bli kul att se om dem går hem hos tjejerna där ute, man kanske vågar sig på att prova den själv!

hahaha åh herregud hur skulle man kunna glömma. jag använde också det som yngre då jag inte fick färga håret av mamma. gjorde mina egna slingor. haha..vad kul att dom är tillbaka.

sv: ja, den verkar ju sjukt grym! Och det är ju i inte heller några fel när Zac efron är med i den ;)

Haha, åh, nostalgi! :) Hmm. Vet inte om jag skulle använda det idag dock, men man ska aldrig säga aldrig! ;)

Mallan

HOT!!!!! Skulle absolut prova det om jag får chansen!

hot till rätt tillfälle!

Hot!!! :D

Jag är supersugen på att dip-dyea (tveksam stavning, men jaja) mitt hår när det vuxit till sig lite, så under tiden skulle jag absolut kunna tänka mig att testa hårmascara i topparna som en kortvarig lösning :))

Köpte ett grön sån för ett tag sedan, har dock inte använt den än på mej själv, bara på en kompis men det blev skirfränt! :D

ååååh jag kommer också ihåg det där! Jag fullkomligt ÄLSKADE min knallblåa hårmascara när jag var liten! :D

Helt klart hiss till detta! Jag tänker en snygg färg till snygga kläder på nyårsafton, mums!

Anonym

egentligen kom inte isadora på graffitti nagellacket, det var bara det märket som sålde det FÖRST I SVERIGE

Anonym

jag är en högstadie tjej ^^ tror det blir mer populär i mellanstadiet. rätt många andvänder graffitti i sina naglar i högstadiet men jag har frågat många kompisar dem går ju också i högstadiet och tycker att det verkar knasigt med hår maskara :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: