Dumb Blonde

När jag var inne på Bellbox förra veckan så fick jag syn på ett kanon erbjudande! Schampoot Dumb Blonde samt tillhörande balsam/inpackning för endast 259 kronor. Jag var helt enkelt tvungen att prova om det är så bra som alla säger. Vissa av er tänker säkert, Men hon är ju inte blond? Svar på tal, helt rätt! Men trots att schampoot heter Dumb Blonde så passar det för alla hårfärger, brunett, rödhårig, blond, svartis osv.PRODUKTBESKRIVNING SCHAMPOO:
Dumb Blonde Shampoo är ett TIGI schampo för skadat och uttorkat, färgat hår - såväl mörka som ljusa. TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo reparerar skador från sol, rök, föroreningar och kemisk behandling. Detta TIGI schampo ger ett glänsande, friskt och luftigt hår. TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo innehåller proteiner som bygger upp håret och ger fukt och näring. Detta TIGI schampo är färgbevarande och fungerar lika bra på blonda som på mörka hår. Dumb Blonde Shampoo används med fördel tillsammans med andra produkter från Dumb Blonde serien. Bed Head Dumb Blonde Shampoo doftar gott av exotiska frukter. Pris. Ca. 180 kronor

PRODUKTBESKRIVNING BALSAM:
Dumb Blonde Conditioner är ett TIGI balsam för skadat och uttorkat, färgat hår - såväl mörka som ljusa. TIGI Bed Head Dumb Blonde Conditioner reparerar skador från sol, rök, föroreningar och kemisk behandling. Detta TIGI balsam ger ett glänsande, friskt och luftigt hår. TIGI Bed Head Dumb Blonde Conditioner innehåller proteiner som bygger upp håret och ger fukt och näring. Detta TIGI balsam är färgbevarande och fungerar lika bra på blonda som på mörka hår. Dumb Blonde Conditioner används med fördel tillsammans med andra produkter från Dumb Blonde serien. Dumb Blonde Conditioner doftar gott av exotiska frukter. Pris. Ca. 189 kronorJag blev helt till mig när jag masserade in schampoot i håret, vilken härlig doft och känsla! Jag stod länge och försökte komma på vad det var för fruktdoft och sen slog det mig, ANANAS! Mums, exotiskt och fräscht precis som produktbeskrivningen utlovar. Jag gillar att det inte behövdes så mycket schampoo för att skapa ett stort bubblande lödder i hårbotten. Balsamet doftade inte lika starkt som schampoot men gjorde håret mjukt och lätt att kamma ut. Helt klart ett toppen schampoo i snygga förpackningar!
Louise

Hej, jag bara undra vad som hände med tandblekningen? Jag skulle jättevilja höra om den var bra eller inte :)

Låter kanske som något man borde testa :}.

sv: ja, de är sjukt snygga båda två!

verkar vara bra produkter :)

Har provat en del av dem själv, rekommenderar!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: