Loreal Lasch Architect 4D mascara

Jag har testat Loreals nya mascara Lasch Architect 4D. Hylsan är snyggt silverfärgad och passar perfekt i mitt sminkskåp. Det var dessutom jätte lätt att komma åt alla fransarna pågrund av den slimmade borsten! Blir din för 149 kronor.

[Bild 2 Linn]

PRODUKTBESKRIVNING:

En fibermascara som bygger dina fransar, så att du ska få en extra lösögonfrans effekt. 4 Dimensioner, Mascaran jobbar i fyra dimensioner.1D ger volym, 2D ger dina fransar längd, 3D ökar definitionen på fransarna, 4D böjer dina fransar. Mascara borsten är lite längre än vanliga, så att du kommer åt alla fransar i ett svep. Passar ej känsliga ögon eller linsbärare då det är fibrer i mascaran. Finns i svart färg.

Åh jaa, det var så himla kul. Stor kram!

Jag älskade den där mascaran :) Ska blogga om det nu i helgen.

Inte testat den än, måste göra det till veckan ;D

- najs ju !

den ser riktigt bra ut!

Den kanske är något man skall prova? :)

Den verkar ju grym!

Anonym

HAHA! Vet ni ens vad 4 dimensionen är? Kan mascaran förflytta sig i tiden? http://www.youtube.com/watch?v=JkxieS-6WuA

Anonym

jag är linsbärare men andbänder ändå maskara med fibrer. det dåliga med fibrer tror jag är att fransarna kan få ut linserna på nåt sätt :/ ska fundera på att köpa den men verkade ge bra resultat :)

Anonym

du som skrev det om vet ni ens vad 4deminsioner är? ja klart vi ALLA vet det, lek inte smart det är bara ett namn och med 4d menas också 4 sidor, dem menar att den ger 4 olika effekter, va inte kaxig och lek inte smart. dem menade inte 4d som du menade
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: