Musik på bloggar


Något som jag tycker är så otroligt irriterande är när man klickar in sig på en blogg och så plötsligt EXPLODERAR det musik ut ur högtalarna. Jag blir alltid så himla rädd, en gång satte jag till och med tuggumit i halsen! Vad tycker ni om musik på bloggar? Bra eller dåligt?

Usch avskyr musik på hemsidor :P

Verkligen hatar! Usch och fy. Visst kan man ha musik, men då måste det vara en spelare som besökaren själv kan sätta på! Hatar när det kommer värsta musiken när man inte är beredd :(

Jamen det är ju som du säger, man hoppar till! Det ska väl inte vara musik på bloggar. Oftast sitter man ju med egen musik!

Dåligt.... Vem bryr sig liksom. Och som du skriver, jag blir också livrädd. Förstår om det är "bakgrunds" musik som är väldigt tyst, men ändå... Till vilken nytta liksom?

Dåligt!!

Suuuuuperirriterande :/ speciellt nu om Heidi sover o jag snubblar in i en blogg med musik.. Hon har blivit väckt på det sättet en gång. Tur hon lyckades somna om :)

Dåligt! Blir nästan alltid lika irriterad så det slutar oftast med att jag stänger ner bloggen direkt

dåligt!jag kollade på en videoblogg på en blogg och eftersom tjejen prata så tyst fick jag höga till 100% och sen kom jag in på en anna blogg och jag tappa mobilen i golvet :o

Håller med, blir oftast bara irriterad och struntar i att kolla in bloggen då ^^

Det suger! Man vill väl själv få välja vad man ska lyssna på och inte.

HATAR det. Visst att det kan finnas men inte automatiskt, i sådana fall ska man ha möjligheten att trycka på play själv.

HATAR DE!!!!!!!!

Helt klart diss. Visst, de får ha musik på sina bloggar, men bara den inte sätter igång så fort man kommer in. Jag stänger ned såna bloggar direkt.

Håller med dig och ibland sitter jag förvånat och undrar vart ljudet kommer ifrån. :) skönt att viruset är borta och du är tillbaka!

Jag tycker det är jättejobbigt och sen ska man försöka fatta vart musiken kommer ifrån! Jag vägrar läsa bloggar med musik på!

Fruktansvärt jobbigt när man sitter sent på kvällen och skiter nästan i brallan när det börjar dunka musik ur högtalarna haha :D

jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt! har själv blivit riktigt skrämd ett par gånger!

Tycker att det är fruktansvärt irriterande! Jag klickar alltid vidare direkt om jag hamnar på en blogg med musik:)

My

Jag tycker det är hemskt irriterade.

Blir alltid lika rädd jag med! : ) Tycker verkligen inte om det..Hoppas du haft en bra helg! : )

man kan ju ha en spelista som man kan trycka play på, OM MAN VILL, men att den själv spelar, nje det är bara irriterande

dååligt!

Man sitter sju själv med spotify på högsta volym o så går man in på en hemsida/blogg o så kommer det en random låt som för det mesta inte brukar vara lugn... gaah. Gillar det inte!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: