Colossal cat eyes mascara - MaybellinePRODUKTBESKRIVNING:
Colossal Cat Eyes Mascara har en ny greppande borste och en kollagenberikad formua för fransar med 8x mer volym. De tvinnade borsthåren griper tag och förlänger fransarna. Kilformad topp når även de yttersta fransarna. Korta borsthår fördelar rejält med formula. Böjd borste följer fransarnas form. Reultatet blir fyllig volym och exta längd åt de yttersta fransarna. Pantenol och kollagen har tillsatts i formulan för att vårda fransarna och ge dem volym.

 

Den här mascaran känns lite för "mesig" för min smak. Jag gillar tjocka, fylliga, långa fransar och den här var tyvärr lite för klen. Beskrivningen lovar 8 gånger mer volym och det tycker jag inte att jag fick. Däremot blev fransarna separerade och långa. Det jag gillar bäst är borsten! Jag kom åt de yttersta fransarna jätte bra och det var enkelt att applicera mascaran. Den fick med sig en lagom mängd formula på borsten och kladdade inte som vissa mascaror har en tendens att göra. En helt okej vardags mascara om man söker långa, separerade fransar. Kostar 109 kronor hos KICKS. 

Hmm...den låter intressant. Den ska jag checka in. /N

Den verkar ganska bra den mascaran!

Sv. :) Niiiice

Bra recenssion :) och vilka fina ögon du har kvinna!

kanske borde prövas...

Hej var gärna med och tävla om att bli veckans blogg: http://alexics.blogg.se/2011/june/veckans-bloggar.html#commentKram!

E

ååhhh , typiskt, blir alltid jättebesviken på nya mascaror, jag förväntar mig så mycket..

Gud vad bra den där mascaran verkar! Ska nog köpa den sen när jag börjar använda mascara över huvudtaget :)

Tack för tipset!

Åååååå jag vill också ha sådana fransar =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: