Daisy Beauty

Jag är ständigt på jakt efter nya skönhetsmagasin och slukar allt som kommer i min väg! Igår köpte jag med mig Daisy Beauty hem för första gången. Tyvärr tror jag också att det var den sista. Tidningen känns väldigt "tantig" och tråkig. "Vi skriver om både inre och yttre skönhet" står det i chefredaktören Kicki Normans krönika. Jag kan tycka att det förstör begreppet "skönhetsmagasin" lite om man slänger in lite artiklar om kärlekskonflikter och "Drömmen om ett barn". Jag vill inte läsa om kvinnor som åker utomlands för att bli befruktade i en beauty tidning! Layouten och typsnittet i tidningen kändes "billigt". Jag fick inte den där glamour kicken som jag vill ha när jag bläddrar i ett skönhetsmagasin. Tidningen kostade 49 kronor vilket jag tycker är lite dyrt för något som man slänger bort när man bläddrat klart. Kanske riktar sig tidningen mot en äldre åldersgrupp? Hos mig som 20-åring gick den iallafall inte hem. 

sv: åh tack fina du!super söt blogg du har !

tackar :D

Lisa

Bra skrivet! jag tycker samma som dig, en kärringtidning!!

Marinette

Den passar min smak faktiskt och jag är 23 år. Håller inte riktigt med dig i det du skriver. Men samtidigt kan vi uppfatta tidningar olika! God kväll!

- nice!

tack för tipset om att inte köpa! Det hjälper många :) tack för din fina kommentar också raring!

Jaaa, lyssnar på den jämt. Helt magisk!

riktigt fin blogg du har!allt bra? :D

Bra att veta,tråkigt när man blir besviken!

Jag håller faktiskt med dig. Tyckte inte detta var något att hänga i julgranen! Synd!

Jag håller med dig! Läste den tidningen för ett tag sedan och tja... den passar nog bättre till min mamma, haha :}

Anonym

vet du vart man kan köpa billiga, bra nagellack i london? bl.a OPI

Åh den där kanske man ska läsa! :D älskar att läsa nya tidningar!

Al

jag har också kollat i den, tyckte inte att den var så wow!

Jag har inte läst den där ännu för den finns inte i Älvdalen. Kanske får vänta tills nästa nummer innan jag ens försöker få tag på den om detta inte var någon höjdare :P

Hej Sara och Lisa!Det var tråkigt att ni tycker att det är en kärringtidning. Vi har ju en målgrupp som är 20-40 år, vilket är en ganska bred målgrupp, och då blir det så att vi skriver om unga Elsa Billgren likväl som äldre Jessica Almenäs.

Men jag ska tänka på vad ni har sagt och försöka skriva om saker som intresserar er också! Har ni några tips på vad ni vill läsa om, maila mig gärna på info at daisybeauty punkt comvänligen

Kicki Norman,

chefredaktör

Jag håller med dig. När jag var på gymmet såg jag denna tidning och börja bläddra i den medan jag cyklade. Tyvärr ingen hit, tycker också om att upptäcka nya beautytidningar!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: