IsaDora Bronzer Brush

PRODUKTBESKRIVNING:
IsaDora Bronzer Brush används för smidig applikation av bronzer, löst eller kompakt puder. Den ger huden ett professionellt, airbrushed utseende. Formen på den runda, slipade borsthuvudet passar kindbenens struktur perfekt vilket ger en vacker skulpterad look. Borsten består av täta högkvalitativa gethår. Det kraftiga handtaget ger ett bra grepp och den flata bottenytan gör att den går att ställa på t.ex. badrumshyllan.

Den här borsten är verkligen prisvärd! Skön mot huden och inte så "slapp" som vissa borstar har en tendens att bli. Jag tycker att den påminner lite om en kabucki brush. Tät och lite hård (absolut inte så att det gör ont). Jag gillar att botenytan är platt så man kan ställa ifrån sig den utan att den ramlar. Finns att köpa på t.ex. Kicks för 120 kronor. Ett jätte bra pris då de flesta borstar ligger på flera hundralappar.
Jag provade även IsaDoras Bronzing Powder "Matte Tan" och det var kanon! Gav en matt finish och gjorde ansiktet levande. Passade mig som är solbränd året runt. Finns sammanlagt 6 olika nyanser av solpudret att välja mellan så stick ut i butik och hitta din favorit! 
Anonym

Låter som ett kap

Jag har också det där bronzing pudret och det är grymt! Borsten har jag däremot inte, utan jag använder en borste från HM :)

Måste testas!

Sv; Trevligt! :D Då får du vara med när utlottningen är ;D

allt bra? :)

den ska jag testa!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: