Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara

Den här mascaran fick jag i min goodiebag från bloggfesten. Finns att köpa för 119 kronor på deras webshop.

PRODUKTBESKRIVNING:

Innovativ mascara med revolutionerande 3D-applikator som lyfter, förlänger och ger en fantastisk volym. Separerar fransarna utan att klumpa. Innehåller extrakt från carnaubapalmen som gör fransarna mjuka. 8  ml.


Jag gillar att borsten är i gummi, kort på ena sidan och längre på andra vilket hälper fransarna att separeras. Dock måste man vara väldigt lätt på handen och noggran när man applicerar mascaran för annars är det lätt att fransarna klistrar ihop sig om de sitter för tätt. Jag hade önskat att det hade varit ÄNNU lättare att få separerade fransar då jag faktiskt tycker om borsten. Som ni ser på bilderna så fick jag endel "ihop" klibbade fransar och det drar tyvärr ner betyget. Men, Med lite övning och bra teknik tror jag absolut att den här kan bli en favorit.
Moa

sv: Ja dem är jätte fina!

SV: Ja är så så spännande! Vet inte alls hur jag ska göra med min design om den går att flytta med eller inte. Gaah! Hihi. Sen när man ska registrera sig så står att man kan välja endast användarnamn eller en webbplats. Fattar inte haha!Kram

Gud vilken fin blogg! Gillar den verkligen :DKram <3

Stina

Vad bra att du skriver hur mycket det är i! Saknar det hos många andra bloggare, det är så smart! Älskar förresten din blogg, den är skitbra, keep it up girl! :)

Svar: Ja, mycket :)Vilken fin färg du har på ögonen måste jag bara säga !

låter bra!

sv: jaaa jag också!

sv: ellerhur! den är helt sjukt bra :}

Ser bra ut!

Jag gillar den mascaran väldigt mycket :)Hihi men så är jag också väldigt lätt på handen när jag applicerar mascaror med den typen av borstar.Den klibbade inte alls för mig, men du kanske applicerade mascaran flera gånger efter varandra?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: