E.l.f Glossy Gloss

E.l.f är ett otroligt billigt märke som har sina rötter i New York. Märket startades av Skönhetsexperten Scott-Vincent vars vision var att skapa kvallitets smink till bra priser så att alla skulle ha råd med skönhet.

I Goodiebagen från Gävles bloggfest så fick alla ett "Glossy Gloss" från e.l.f. Det finns i 10 olika nyanser och jag fick "Merry Cherry". Ett gloss med ultraglans helt utan skimmer. Vitamin E och dess formel ska tillföra återfuktning & fukt till dina läppar. Jag tycker detta glosset håller vad det lovar. Det är verkligen SUPER glossigt! Läpparna ser verkligen "våta" ut. Tyvärr sitter det inte speciellt länge om man dricker eller äter. Det krävs att man har med sig hylsan i väskan för att bättra på om man vill bibehålla läpparna glossiga hela dagen. Var också försiktig när du applicerar det för det har en tendens att rinna ut och kladda. 37 kronor kostar det och finns att köpa på E.l.f's hemsida. Jag är lite sugen på att klicka hem "Ballet Slippers" och "Berry Blush", riktigt fina neutrala nyanser!

Vill du läsa mer om E.l.f kan du gå in på deras facebook sida, där kan du ta del av rabatter, nyheter, tips & trix samt utlottningar av goodiebags och en resa till London för två.

Snygg färg!

var nära på att klicka hem den en gång men trodde att färgen skulle vara mörkare. riktigt snygg var den.

Älskar elf. Man får så mycket för pengarna och som ändå fungerar bra!

Har faktiskt aldrig provat något därifrån tror jag :) Superfint var det!! Åh

inte testat ngt från det märket, kul med bloggfest förresten :)

SV; Samma här, har ingen som helst aning vad jag ska lyckas få plats i, haha!

sv; åh tack snälla söta! :)

Har tänkt att prova på att beställa en del från e.l.f men det får bli i framtiden när ekonomin tillåter! :) kul att de var så glossigt som det skulle vara! :)

Är verkligen sugen på dessa gloss:)

sv. visst är den det :)

sv: finns inte 7eleven här ;D

Jättefint läppglans!

Undra om vi får något läppglans i goddiebagen nästa lördag :)!Kram

svar: ja verkligen! älskar förändringar! :D

När jag såg ditt inlägg igår så kunde jag inte låta bli att klicka hem två stycken (sweet salmon och wild watermelon blev det), och jag ser verkligen fram emot att prova. Ser så sjukt glossiga ut på dina läppar!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: