ERBORISTICA

Ett nytt märke - Erboristica lanseras snart på marknaden. Det kommer innehålla en serie kroppsprodukter med helt naturliga och återfuktande ingredienser. Dessutom testar dom INTE produkterna på djur. Min första tanke var att förpackningarna ser ut att vara köpta hos en gammal apotekare. Väldigt mysiga på något sätt.


BodyScruben med olivolja och granulat av aprikoskärnor är härligt rivig och man kan verkligen peela ordentligt. Doften påminner mig om mina hotellvistelser, ni vet den tvålen som alltid ligger vid handfatet? Ungefär så tycker jag att den här doftar. Ingen mirakelprodukt men huden blir fräsh och len efteråt. 129 kronor.

BodyCreamen med mandelolja återfuktar huden och gör den mjuk och elastisk. Den ska tydligen motverka hudbristningar och är rik på essentiella fettsyror (omega 3, omgega 6). Dock måste jag dissa doften. Den luktar för mycket "rengöringsmedel" för min smak. Tråkigt då jag gillar effekten den gav på mina ben. Mjuka och återfuktade, precis som den lovar. 109 kronor.

Åh tråkigt med bra produkter som doftar illa :( Har märkt att många helt ekologiska produkter till exempel doftar inte mumma :(

Jättesöta! Håller med, ser sådära gammaldags ut! :)

eller hur_D

Jag jobbar på restaurang, saknar det mycket. Lite avundsjuk på alla vänner som jobbar på jobb där de får klä sig i egna kläder, sminka sig hur som helst och ha lösnaglar och liknande!

Jag gillar att dom har en liten touch of "gammaldags", söt på nått sätt.

SV: Älskar den!!

Hej. Har nu en liten "Bloppis." Säljer lite skor bla. Jeffrey Campbell, Converse och Topshop. Har även en hel del smycken tillsalu, armband och ringar. Kika gärna in om du är intresserad!Annars hoppas Jag att du haft en superbra dag och får en lika bra morgondag!

Kramar Amandah

sv: jaa hon är tokigt söt!!

vad ska du hitta på idag då?? :)

SV:: haha oherregud :)

niceee!

Billigt om inte annat!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: