Olja i ansiktet?

En fråga som jag fick mycket när jag jobbade i skönhetssalongen är "Olja i ansiktet? Funkar det verkligen?". En vanlig missuppfattning är att alla oljor lämnar en fet hinna på huden och ger ett glansigt intryck. Visst finns det oljor som har den effekten, men långt ifrån alla. Cicamed Intense Repair Facial oil innehåller exklusiva kallpressade oljor, rik på vitaminer och essentiella fettsyror som reparerar och återställer hudens skyddande barriär. Resultatet är en mjuk hud med ny spänst och lyster.


Jag har använt den här oljan en period nu och jag måste säga att det är en av de bästa oljorna jag har provat! Huden blir inte alls "fet" som många tror utan oljan tränger fort ner i huden och lämnar efter sig en fin lyster. Dessutom tycker jag att oljan doftar gott av havtorn och förpackningen är riktigt fräsch. Tanken är att oljan ska användas vid behov på torr eller stressad hud som en djupverkande och vårdande behandling. Man kan också tillsätta 2-3 droppar i sin vanliga fuktkräm för att få extra effekt. Jag rekomenderar den varmt!

Oljan kommer från SkinCity och finns att beställa på deras hemsida för 479 kronor.
Anonym

Love your photos!

Låter nice, de har jag aldrig provat

härligt med tips, älskar det!

Hej!

Skulle du vilja prova ett enkelt och roligt jobb?

Sälja Oriflame - kosmetik, hudvård, dofter, kroppsvård och mycket mer? Det finns något för alla - unga som gamla, män som kvinnor! Säg till om du vill ha mer information, har lite erbjudanden du kan få ta del av om du vill bli säljare för Oriflame!Tjuvkik på två erbjudanden, du får följa med till Globen gratis och se Roxette uppträda samt att du kan få en Milk & Honey Gold Shower Gel helt gratis! Hojta till som sagt för mer information!

Kontakta mig via bloggen eller på min mail: sannasuomelaa@hotmail.comDu kan även välja att vara kund hos Oriflame!Du kan även välja att vara kund hos Oriflame

/ Sanna Suomela Distriktschef Oriflame Eskilstuna

Oh den blev jag sugen på att testa denna nu, för jag har också trott att oljor bara ger en fet glansig hy eftersom jag varit med om det en gång innan..men om denna är bra är det helt klart värt att testa :D

Den låter ju super bra, kanske man borde testa!

Det är så synd att folk inte vågar testa oljor, precis som du säger. Vanligt att folk tror det ger finnar också :/ Bra att du tog upp det! :) Kram!

Jag använder vanlig mandelolja i mitt ansikte. Fungerar alldeles utmärkt!

Sv: Det tror jag också. Blir också väldigt personligt, har tagit bilderna själv. :D

SV. Tack tack :D:D

Åh, låter inte dumt alls! En missuppfattning jag haft om olja innan faktiskt, skönt att veta att det inte alltid är så! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: