Frisör schampo vs. Vanligt schampo

Varje kvinna har sitt eget favoritschampo. Doft, produktegenskaper samt utseéndet på flaskan spelar stor roll när vi väljer ut hårvårdsprodukter. Personligen så älskar jag REDKEN och är helt frälst i deras Extreme serie. Jag har blivit väldigt kräsen på sista tiden och använder endast frisörprodukter till mitt hår. Men smakar det så kostar det ... Redken, Matrix och Goldwell är alla frisörschampon och då också ganska dyra. En flaska Redken schampo går loss på ca. 280 kronor i butik. "Vanligt" schampo som du kan köpa i dagligvaruhandel som te.x barnängen, herbal essences och fructis ligger på ca. 50 kronor per flaska. En stor skillnad.Sara

Frisörschampoo :D

Jag använder inte shampoo, det mesta innehåller ju rätt dåliga grejer ;) jag kör i alla fall ekologiskt så långt jag kan! :)

"vanligt" jag använder shampoo från apoteket eftersom jag inte verkar tåla något shampoo :(

använder vanligt shampoo och varierar mellan garnier, barnängen, the body shop m fl :)

jag kör med matrix, dyrt men bra! Kram L

Hehe ja eller hur :P

Allt bra idag? :) kram!

Frisörschampo som inte innehåller sulfater fungerar bäst för mig =)

Jag använder matrix:)snälla, ställ en fråga i min blogrespnse :D

sv: Absolut inte! Sverige är ett bra i land, men fy å far med klimatet. Önskade att Singapore var lika bra och skola var gratis/billigt där . . . haha men jag ska kämpa så ska nog gå att komma iväg :) Kanske inte blir två år, men iallafall ett år.

Vanligt schampo, typ Garnier eller Wella.

Har inte råd med frisör schampo !

Emelie

Jag kör på frisörschampon. Har märkt en enorm skillnad på mitt hår sedan jag bytt till dom. Favoritserien är Joico's K-Pak :)

Redken jag med:) Fast ibland head & shoulder av alla schampoo faktiskt. Var hemma hos en kompis o duscha som hade de och tro de eller ej men det fungera fantastiskt bra på mitt hår:)

Kim

Jag kör med Tresemme Naturals :) tycker det funkar bra

jag använder oftast vanligt för det är så pass mycket billigare. Men ibland kostar jag på mig lite bättre varianter, och man märker definetivt skillnad :)

Som fattig student väljer jag alltid Loréals serie Elvital Nutri-gloss. Funkar jättebra till min hårtyp så jag är nöjd!

JJ

s: ja det är grymt sköna!!

Paula

Kör på trésemme naturals just nu och det funkar bra. Men kommer köpa dyrare riktiga frisörschmpon i framtiden, har provat några och de är helt ljuvliga, men jag tror bara det är en massa kemikalier som gör så att håret känns bätre och ser bättre ut, Helst ska man ju köra oparfymerat, det bästa.

Tycker allt ar "same sh*t" haha no offence.. laser man pa om ingredienserna sa innehaller oftast frisorprodukter nastan mer chemikalier.. :( det ar iaf min asikt.. hittade nyss ett grymt harvards marke for "women of mixed ethnicity".. luktar caramel & coconut.. tycker det var superbra.. xx

Just nu användr jag ett jätte bra schampoo som stärker håret och går att köpa hos frissörer, de e en känd kille som har gjort märket och bara för att ja suger på namn kommer jag inte på namnet hahah :)

Jag använder frisörschampon, kör på Joico K-pac.

Kan dock använda en sort av Head & Sholder om det krisar, utan att mitt hår och framförallt hårbotten sparkar bakut.

A

Frisoooor

Jag använder mig av Sunsilk, har gjort de , de senaste 3 åren. För det är det enda Shampo som går ihop med mitt hår och som inte gör det fettigt eller ger mig mjäll.

Jag använder olika hela tiden, lyckas aldrig hitta det perfekta schampot :(

Men just nu använder jag Frank Provost ^^

Jag använder vanligt schampo, fast jag kanske egentligen skulle behöva använda frisör schampo.

Jag har bara användt frisör shampo de senaste åren. Började med Loreal Proffessionell, men nu använder jag Matrix. Jag tycker att det är jättestor skillnad.Men sedan så är ju frisör shampon drygare och en flaska håller längre. Så det är ju ett pluss :)Ja, det är ju min son som är sjuk.. inte kul.

DE är stor skillnad på frisör och vanligt, min favorit är kerastase eller matrix, men jag bleker mitt hår och de behöver mer och nogrannare vård =) Jag älskar din blogg hur urgullig som helst!!! ska vi följa varandras?Puss
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: