Inspirations bok


Här kommer ett tips till alla makeupintresserade! Visst kan de vara svårt ibland att komma på hur man ska sminka sig inför en fest/dejt/jobbintervju? Gör din egen inspirationsbok som du kan gå in och titta i när fantasin sviker dig. En sida för kvällsmakeup, en sida för dagsmakeup osv. Klipp ut bilder på snygga makeuper och klistra in.
Line

Bra tips! :D

SV: Tack sötnos!

Vilket bra tips! :D

- åh vad bra, hoppas nåt kan hjälpa snygging! <3

Vad nice!

Vilket bra tips! Grymt bra idé :)

Hej, allt bra? va ett tag sen :PJag nu startat en facebook sida FÖR ALLA. Gå in och gilla den, alla bloggare samlas här, tips och skvaller... ( bara snälla saker haha)

här kan vi snacka om blogg och bloggare, och allt annat som faller er in!

Ingen spamning,tack! Detta är för alla som är egnagerade bloggare och vill ha mer trafik, samt tips och ideer.Här är länken:

http://www.facebook.com/pages/Blogyou/123661901086730?sk=page_getting_startedskriv gärna något om dig och din blogg, på sidan eller hos mig på min blogg.

Jag kommer jobba hårt med denna sida så, och har precis börjat!

Vill du va med redan nu?Kram Louisesockerlollo.blogg.se

bra tips! brukar vara svårt det där med insperation

det farliga är att man till sluta har flera böcker och miljontals bilder! kollar sällan i mina dock. men vet iaf att jag har minst 2 skokartonger fulla med urklippta bilder ^^

bra tips! var har du köpt boken? :)

supersmart tips! jag tänkte göra likadant fast med bilder, tips, texter och saker som inspirerar mig. Så jag undrar vart du har köpt boken? :)

supersmart tips! jag tänkte göra likadant fast med bilder, tips, texter och saker som inspirerar mig. Så jag undrar vart du har köpt boken? :)

Smart! Det var ju riktigt snyggt också :)

Bra tips!

Klipp och klistra - älskar det! Har en minnesbok här hemma som jag pysslat ihop med saker som betyder kt för mig

sv: Tack så mycket!:)Gud vilket super inspirerande tips! Vad kreativ du är en sådan bok ska jag nog också ta och pyssla ihop, älskar att klippa och klistra!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: