Stockholmsgruppen Cosmetics - Body Lotion, Fragrance Free

PRODUKTBESKRIVNING:
En mjukgörande parfymfri body lotion att användas dagligen. Tillför fukt och mjukgör din hy med parfymerade ingredienser som är perfekt för all hy som behöver omvårdnad.

 

Stockholmsgruppen Cosmetics är ett varumärke som tillhör modellagenturen Stockholmsgruppen. Den första produktlinjen, en hudvårdsserie framtagen av toppmodellen Caroline Winberg, lanserades i mars 2009. Genom samarbete med TV400 och Vecko Revyn i tävlingen Supermodell400 vann Maja Mayskär exklusivt modellkontrakt och sitt ansikte på en ny produkt, en bodysplash, som lanseras i april 2010.

Produkterna säljs via nätet men även i butik, till ett lågt pris, hög kvalitet, miljövänliga emballage. De är inte testade på djur och alla produkter tillverkas i Sverige.

 

Jag fick med den här bodylotionen i en goodiebag för ett tag sedan och nu har jag äntligen hunnit testa den. Tyvärr blev jag otroligt besviken... Lotionen är parfymfri och doftar inget mer än "vanlig" salva. Huden absorberar krämen snabbt men det tog inte mer än en timma förens min hud var snustorr igen. Jag hade förväntat mig att den skulle hålla mig mjuk längre än vad den gjorde. Priset ligger på 169 kronor hos Eleven.se och jag har testat billigare varianter som varit mycket bättre. Om jag någongång ska prova Stockholmsgruppens produkter igen så ska det vara med doft, för "parfymfritt" får mig att tänka på sjukhus ...

sv; Tack, tack :)

sv: Aw tack snälla du! :D

Tack Goooa Goa du!! :)

Hur mår du idag? Bra hopaps jag! Önskar dej en fin söndag! Kram

JJ

THANKS! :)

sv. hih tack! :D

Haha, så himla tråkigt med parfymfria krämer! Ingenting för mig heller! :)

ja :D

Tack snälla! :DTycker att de e tråkigt med parfymfria krämer.. Kanske bättre för huden ibland, men tråkigt. O när de dessutom inte hjälper kan det definitivt va:)

BEAUTY TOOLS

Jag älskade deras ansiktskräm som jag fick som prover en gång. Helt underbar på ansiktet :)

BEAUTY TOOLS

Jag älskade deras ansiktskräm som jag fick som prover en gång. Helt underbar på ansiktet :)

Tack for kommentarer.. och va trakigt att kramen inte va bra!.. x

Åh vad roligt. Då hoppas jag att vi ses!

Stina

Jag vet! Har också den, fast med parfym, och först verkar den jättebra när man smörjer in den, men efter ett tag är huden verkligen snustorr! Det ser nästan ut som huden "krackelerar" också tycker jag, men det är ju alkohol i den och så, jag tror det är därför den är så uttorkande :)

Har en del produkter från Stockholmsgruppen men måste erkänna att jag aldrig använt dem hihi Men bra är de säkert! :D

sv: tack så mycket :D hoppas du haft en bra dag ;)

Anonym

in och checka bloggen, du lär inte ångra dig! :D

uppdaterar flera gånger om dagen och gör allt för att underhålla er läsare!! följa varandra?

http://swaxu.bloggplatsen.se

hejsan, fin blogg :)

bloglovin byte? :D

Heeej :) Hoppas allt är bra med dig. Här leker livet precis som vanligt !! :) Satt och funderade på vad jag skulle gjort om jag vann 50 miljoner. Om man blir egoistisk eller man skulle dela med sig. Vad hade du gjort om du vann 50 miljoner ? ;)Kraam

Vilken superfin blogg du har!

sv: Ja visst blir man sugen på att testa dem :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: