Confession

 
Jag köper nästan aldrig tidningar där omslaget inte tilltalar mig. Det värsta jag vet är när min favorit-tidning valt konstiga färger och osmikrande bilder på framsidan. Då kan jag ju inte köpa den! Jag vill att tidningen jag köper ska vara snygg så att jag kan låta den ligga framme på tvbordet & bli inspirerad. Ganska sjukt egentligen... tänk så många intressanta tidningar & nummer jag går miste om bara för att jag inte gillar deras omslag! Häromdagen försökte jag tvinga mig själv att köpa senaste nummret av DaisyBeauty. Det gick inte. Pernilla Wahlgren förstörde allt. Haha! :}
 
Vad tycker du, Har omslaget betydelse när du ska köpa tidning?

detsamma :) har du haft en bra dag?? kramar

*SVAR:* jaa det var galet gott hihi :D

Jag har fleeeera gånger köpt tidningar tack vare omslaget! Där sedan innehållet inte alls varit lika intressant :P Så för mig så betyder ett omslag ALLT!


Jag var i affären igår och såg det senaste numret av DaisyBeauty - backade - och önskade att jag aldrig hade sett det!! Haha, veeeerkligen en stor miss!

XoX
Caisa

Haha men så kan jag också vara när det gäller omslag! Klart det ska vara ett fint omslag! Måste vara fint för ögat om man vill ha tidningen :)

sv: Hihi ja! Blev ett par byxor och ett värmeskydd! :)

Hur är det med dig i dag? Vad ska du göra i morgon? :)

Anonym

Jag bryr mig inte om utsidan på tidningen. Jag vill bara åt insidan för när jag har läst klart den så slänger jag den!

Sv: Haha, jag förstår vad du menar. Tycker absolut att omslaget är viktigt, dock inte avgörande om jag köper tidningen elr inte. Köpte till exempel senaste Egoboost fast jag inte alls tyckte omslaget var särskilt snyggt. Men innehållet i den tidningen är för bra för att inte köpas på grund om omslaget.

Men jag älskar snygga omslag. Som senaste Plaza Interiör, det var en riktig wow-känsla att få syn på den i butiken och då kände jag att "den måste jag ha!" :)

fin blogg!

Är precis som du!
Köper bara tidningen om den har ett fint omslag !

Hahaha HJÄLP vilken hemsk bild på Pernilla. Inte för att jag är ett särskilt stort Pernilla W-fan överhuvudtaget men man blev ju nästan lite rädd.

Jag är iaf likadan, tilltalande omslag får mig oftast att köpa tidningarna, inte innehållet.

sv: jaa jag med, det skulle sälja asbra ju :o

Svar: du kanske överdoserar? Det gjorde jag först och då gillade jag den inte alls. Så brukar jag ha lite i längderna med, lyfter upp värdet så jag kan "hälla" dust it på det och så rufsa lite :)

oda

Ja det är sant!
Omslaget spelar stoooooor roll!:)

det är det som är inutti som räknas! alltid:)
fresten fin blogg;)

sv; tack så jätte mycket :D

Ohja, omslaget har betydelse!! :)

Haha va rolig du e :)
Ja köper tidningar hur omslaget än ser ut :)

Men oj! Hur ser hon ut? Det sminket var verkligen inte så smickrande... ;(

Anonym

Men herregud! Vem vill köpa en tidning när pernilla ser ut SÅDÄR och stirrar på en? Håller med dig till 100%, skulle aldrig stå ut med att ha henne liggandes på soffbordet.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: