Glossybox

Okej, jag kunde inte hålla mig längre. Nu är första Glossyboxen beställd! Jag har länge varit nyfiken på vad som gömmer sig i dessa söta boxar och nu kände jag att de var dags att unna sig något fint. Fem exlusiva skönhetsprodukter i miniförpackning varje månad för 139 kronor/månad. Perfekt! Jag gillar idéen att man inte vet vad man får! Det blir lite som julafton. Man kan avsluta prenumerationen när som helst och du får fylla i en "Beauty Profil" på sidan så att man får produkter som passar just dig. Tips! Uppger du EGOBOOST i kassan så får du just nu 30% på din första box! [HÄR] kan du beställa en egen prenumeration.
 
Bildkälla
 
Har du testat GlossyBox?
Linda

Hej! Har varit prenumerant sedan i maj. Glossybox är verkligen höjdpunkten på månaden för mig! Tror jag har mer än 10 tjejkompissar som nu också prenumererar.
Hoppas du kommer gilla den!

Har du någon stor förebild, med det menar jag någon kändis eller något liknande? :)

Sv, Tack va snällt! Betyder jätte mkt :)

Anonym

Gb är toppen! Alltid nöjd med min :)

så sjukt söta boxar man får det i!

Hej! Allt bra med dig idag? :-)

Jag har faktiskt också precis beställt en prenumeration! Längtar tills första boxen kommer :D

Älskar GlossyBox har prenumererat ända från starten. Boxarna brukar ha ett värde över 500 kr och själv betalar man endast 139 kr. De är kul att upptäcka nya märken och nya favoriter som man annars nog inte hade köpt.

De man inte använder själv kan man ju ge bort som tex födelsedagspresent. De är uppskattat :) Får du din glossy denna månaden eller nästa ?

SV: Då är det inte alls långt kvar. Förhoppningsvis får jag min GlossyBox imorgon , hoppas hoppas :) Du får skriva sen vad du får i din box.

Svar: Hihi ja absolut :) Jag tror dock att jag får min i Augusti!
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: