IsaDora Flashy Blue

 
Blåmascara sägs bli en stor trend i höst! På Stella McCartneys visning för hösten hade make-up artisten Pat McGrath använt ordentligt med kobotblå mascara på modellerna. Jag har testat IsaDoras Flashy Blue(139 kronor) och jag tycker den är riktigt fräck! Borsten är smal och kommer åt även de minsta fransar. Färgen är explosivt blå och lyser verkligen upp ögat. Om du har mörka fransar som mig så får du räkna med att det tar ett litet tag innan fransarna blir helt täckta med färg. Viktigt att du är "lätt på handen" när du applicerar mascaran så att inte fransarna klibbar ihop sig till "spindelben". Jag kommer absolut att köra på blå mascara i höst. För dig som inte vågar gå hela vägen så kan jag tipsa om att måla endast underfransarna blå. Det ger en piffig känsla till din makeup. :} Vad tycker du om blå mascara?

Såå coolt :)

ser ganska coolt ut :) vad gör du för kul annars?? kramar

Anonym

Döballt!!

Va fräckt!! :)

Hoppas du får en härlig lördag! :)

Riktigt snyggt faktiskt! Om man ska ha t.ex. en blå mascara så ska den verkligen vara blå, så att det syns.. så det inte blir en halvmesig färg som inte syns på lite håll... Jag säger tummen upp! :)

Jättefint! Ska verkligen testa det jag med och se om det är något för mig! :)

Hoppas du får en fin lördag, vad händer i dag? :)

kram

Min mamma brukade alltid använda blå mascara ^^

Jag och mina klassisar från MakeUpStudion brukade alltid skoja om den där blåa mascaran, och nu är den här :P får se om jag vågar ha den ;)

Jobbigt att den var så himla snygg på dig!!

sv. Tack! Jag gillar det också! Brukade för flera år sen ha lite blå mascara på den vanliga, så blev inte så tydligt men såg snyggt ut i ljuset.

I lööve it ;) Precis so jag älskar blå kajal!

Ohhh! Vi är SÅ sugna på att testa blå mascara i höst. Härligt att se att en budget variant fungerar även på mörka fransar ::) Superbra blogg!

XX // Maja@PerfectionMakesMeYawn
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: