Smartgirl.se ♥

Jag har upptäckt en ny hemsida som säljer mängder med kläder, skönhetsprodukter, skor & väskor. Märken som Desigual, Cream, Essie, NYX osv finns att hitta på sidan. Jag beställde hem ett Essie nagellack & CLEAN deostick. Snabb leverans och inte alls dyrt! Dessutom är det gratis frakt, sånt gillas skarp. Ska bli kul att testa deosticket för jag har aldrig användt de tidigare. Kör alltid med spraydeo. Men när jag hittade detta från CLEAN så var jag bara tvungen att beställa hem det .. Vem vill inte lukta tvål under armarna? :} Nagellacket "Guchi Muchi Puchi" är verkligen sjukt sött. Gammelrosa & flickigt! Ska bli intressant att se om de ser lika fint ut på naglarna som de gör i flaskan.
 

tack så mycket snygging :)
hur är det med dig då? kraaam :)

Sv. Ja mumsigt mumsigt! Nja, det var lite trixigt med att få delarna fina och fasta, men själva bakningen va inte så värst svårt! :)

Sv. Ja mumsigt mumsigt! Nja lite trixigt att få delarna fina och fasta. Men själva bakningen va inte så värst svårt :)

Oj förlåt, kom visst två gånger. Krångla när jag skulle skicka! :P

Älskar färgen på nagellacket! :)

Jag använder mig mycket av nagellack och tycker det är så fint på naglarna! Kanske ska besöka hemsidan och kolla jag med. :)

sv: ok vad kul! vi har besök från min kusin från Skåne så ska träffa henne och hennes familj, sedan ska jag träffa en kompis :)

hur är det annars idag?

kram

BRA TIPS! :)

Visa gärna hur det ser ut på sen, letar fortfarande efter "det perfekta rosa nagellacket"

Bra tips! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: