TÄVLING - Xlash

Drömmer du om längre ögonfransar? Jag håller just nu på att testa produkten Xlash som b.la Kissie använder. Det är ett ögonfranserum som lovar längre, tjockare och mörkare fransar på 30 dagar. Blogginlägg om resultatet samt före & efter bilder kommer upp så fort processen är klar.
 
 
Nu tänkte jag att en av er också ska få chansen att testa serumet. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar varför du vill testa produkten & för ett extra plus i kanten så ska du gilla deras facebook sida HÄR.
 
TÄVLINGEN AVSLUTAS 29/7
Grattis Oda!
Anastasia

Jag vill gärna vara med och tävla! :}
Jag har själv ganska korta fransar och jag har provat tusentals mascaror som anses vara bra enligt andra men inte blir bra på mig. Det ger mig lite dåligt självförtroende och jag är ganska avundsjuk på mina vänner som har långa fransar naturligt. Nu är enda utgången fransserum och sånt. Jag vill testa produkten för att många talar bra om den & för att den passar min plånbok nästa gång det är dags att köpa påfyllning igen!

Åh! Jag har så länge velat testa ett ögonfransserum eftersom mina ögonfransar är väldigt korta och lätt går av. Skulle vara underbart om det faktiskt fungerar, då skulle jag kanske t.o.m slippa ha mascara och ändå ha fina långa ögonfransar naturligt. Har hört så mycket bra om den här produkten, så om jag vann skulle jag bli överlycklig! :)

Sofia Carlsson

Jag vill tävla. Har prövat allt med fransar o göra, vanlig mascara, fiber mascara. Ögonfransförläning, Till slut har jag nöjt mig och övat på lösögonfransar, börjar bli riktigt bra ;) Men det sliter ju ännu mer på fransarna, naturligt hade ju varit grymt bra. Har ju varit lite sugen på fransserum, men det är ju mycket pengar om det inte funkar. Gillar sidan omedelbart!

Rebecka

Åh va kul! Jag har alltid viljat prova xlash (eller eventuellt ett annat ögonfrans serum) men eftersom jag är student och inte allt för hög budget så har plånboken alltid sagt ifrån. Därför skulle det vara super bra att vinna den!

Vad kul! Jag har alltid viljat testa xlash eftersom mina ögonfransar är rätt så korta och vissa dagar går dom av. Jag har alltid önskat att jag hade längre ögonfransar och jag vill inte använda lösögonfransar. Nästan alla ögonfransserum kostar väldigt mycket och eftersom jag går i gymnasiet och får studiebidrag så räcker mina pengar inte till att köpa xlash. Jag är också väldigt tveksam till sånna produkter så därför skulle jag vilja testa xlash och kolla om det fungerar.

Har också gillat deras facebooksida

Det skulle vara kul att testa xlash pga är en aning skeptisk mot såkallade "fransförlängare". Skulle gärna bli motbevisad! :)
gillar även deras fb-sida nu.

Anastasia

Glömde skriva att jag gillar sidan btw :)

Anastasia

Glömde skriva att jag gillar sidan btw :)

Skulle vara underbart att få prova det eftersom att jag har små stumpar till ögonfransar och har därför använt lösögonfransar VARJE DAG i två år nu :)

Gillat fb-sidan!

Har gillat på deras facebook-sida! Jag skulle vilja testa då jag tidigare testat neu-lash med bra resultat men X-lash är betydligt mycket billigare, vilket såklart är guld värt. Vackra långa fransar är ju det finaste som finns.. :) Velat testat X-lash tidigare & detta är ju en kanonbra tävling att kanske få chansen.. :)

Jag är gärna med och tävlar :)
Jag skulle vilja testa för att jag tänkt prova en sån produkt länge men aldri riktigt fått tummen ur. Så har jag korta raka fransar som aldrig vill hålla sig böjda och fina så det vore intressant att se hur de beter sig tillsammans med en sån här produkt :)

Jag är med och har gillat! :)
Jag vill kunna förföra med långa ögonfransar (utan att använda lösögonfransar). Jag lyckades förföra min kille med mina korta fransar men det handlar mer om att jag vill kunna förföra och tro på mig själv ;)

Jennifer

Ååh jag är med ^_^
Har även gillat deras sida på fb!

Anonym

Är gärna med för jag vill unna mig något fint :)

Jag skulle vilja testa av den enkla lilla ( och fruktansvärt irriterande) anledning att efter jag fick min son för 5 månader sedan så har jag börjat tappa allt mitt hår, även då mina ögonfransar. Nu har jag dock börjat ge lite mer ersättning och trappat ner på amningen och håret har börjat växa igen, så om man kunde få lite extra hjälp på traven så hade det varit riktigt uppskattat!

Har även gillat deras sida på FB. (Daniela Brantlind)
Kram

Jag skulle mer än gärna vilja vara med och tavla om denna produkt! Då mina ögonfransar alltid varit väldigt korta och sköra. Jag tappar också mycket ögonfransar när jag tillexempel tar bort mitt smink. brukar använda lösögonfransar ibland, men hade varit underbart att slippa klydda med det. puss och kram

Carolin

Åh, jag är jättegärna med och tävlar! Skulle vara kul att testa om det kan väcka liv i blicken lite!

Kim

Jag vill vara med och tävla om den för jag vill att mina fransar ska se snygga ut både med och utan mascara, och jag börjar jobba kl. 6 på morgonen så oftast får jag köra naturligt. Har velat prova länge!!

Gillar på facebook också.

Jag säger bara det, öppna aldrig ugnen när den är på 225 grader och sätt huvudet ovanför när du öppnar luckan. Kan ju säga att jag saknar mina långa ögonfransar, en kille i min klass på lågstadiet trodde att dom skulle växa till rymden låt mig bevisa han rätt!

P.S. Detta hände i helgen så denna täving kommer ju mer än lägligt!

Jag har väldigt korta ögonfransar utan mascara, men jag tycker det är skönt att gå osminkad lite då och då så det skulle vara skönt att ha långa fransar när man inte använder mascara också!

Skulle super gärna vilja prova den, varför? har väll ingnen bättre anledning än någon annan korta ögonfransar, inte råd att köpa en för att prova osv :D har gillar på fb också (My Thulin)

Ida

Jag skulle gärna vilja testa den! Mina mesfransar skulle allt behöva en boost :)

Är det någonting jag är missnöjd med mig själv, så är det mina ögonfransar. Det har alltid varit korta och inte blir det bättre av att jag sällan sminkar mig eftersom tiden som småbarns förälder spenderas på annat. Därför vore det fantastiskt kul att vinna denna att få testa på.

Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

Jag har provat Xlash å den funkar faktiskt! :) Dock använder jag den inte på fransarna utan på ögonbrynen, å de har växt som sjutton! :):)

Åååh, jag har alltid haft så korta fransar, skulle verkligen vara kul att testa detta och se om det funkar! Vet att jag inte kommer att få världens längsta fransar men de kanske i alla fall blir liiite längre? :) Vore guld! Har gillat facebooksidan också :) KRAM

Hiba

Har gillat FB-sidan! :D jag skulle vilja testa den för att mina ögonfransar är jättekorta och knappt synliga. ,Och så vinner jag aldrig i såna här tävlingar heller :P

oda

Jag skulle vilja testa det för att jag är vekligen missnöjd med längden på mina ögonfransar. De är så korta.
Visst, mascara hjälper.... men jag skulle vilja gå utan mascara och ändå känna att ''yes, jag har ögonfransar''
Haha....
Håller tummarna!:)

jag skulle vilja testa xlash för att mina ögonfransar ser förjävliga ut helt enkelt. har väl ändå längden på vissa, men dom flesta har gått av och har knappt några ögonfransar kvar alls. får hoppas att jag vinner, skulle vara väldigt roligt!:)

Anna

Jag vill testa den eftersom mina ögonfransar har blivit så glesa o tråkiga nu under sommaren :)

Stina

Jag vill testa för att mina fransar är så svaga och lossnar lätt när jag böjer dem, eller tar bort sminket. Dessutom skulle det vara skönt att ha lite markerade fransar även när man är osminkad :)

vill jättegärna testa, har knappt några ögonfransar och tunn plånbok så har bara testat depends, jättedålig :( har alltid velat ha denna! gillar på facebook :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: