The new Jessica Simpson

 
Här ser ni nytagna bilder på Jessica Simpson efter hennes graviditet. Jag var tvungen att titta på bilderna en extra gång för jag kände inte igen henne. Okej, jag vet att man inte ska prata om andras storlek, men jag kunde inte låta bli att blogga om detta. Plötsligt blev jag inte alls sugen på att skaffa barn ...
Helen

Men fyfan vad äcklig! Hon som va så fin..

Jag kanske inbillar mig, men jag tycker hon ser rejält vätskefylld ut. Skulle inte förvåna mig om mer än hälften rinner av dagarna efter födseln. Tror hon kommer att vara vackrare än någonsin om inte allt för länge :} men jag håller med dig, blir inte sugen på att vara gravid. Ser så otroligt tungt ut! Och sen hjälper det nog med en bättre fotograf, smink, solbränna och fixat hår. Menar inte att säga emot dig alls, försöker nog bara dämpa min egna ångest över att bli gravid i framtiden haha ;D

Oj, shit vad stor hon blivit!

Oj, det där är ju fullkomligt otroligt. Är det verkligen hon?! :)

Oj, det är verkligen en stor orsak för mig att inte skaffa barn. Vilken skillnad det var på henne :o

Jag tycker synd om henne :/ Måste kännas riktigt jobbigt att bära på alla de där extrakilona.

Hon har signat ett kontrakt med ett företag som håller på med bantningspreparat. Efter barnafödseln ska hon gå ned de kilona med hjälp av dem. Läste någonstans att hon äter mycket för att det ska bli ett "ännu bättre resultat" för företagets skull.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det är sjukt. Man går inte upp så mycket om man äter ordentligt. Det är ju farligt för barnet! Uscha!

Sv: Tack, jag försöker! <3 :)

Herregud vad hon var olik sig, ser ut som en helt annan människa!

Oj, vilken skillnad ..

Tack så mycket!! Kram

oj! vilken skillnad, det är sjukt hur vissa verkligen går upp i vikt och vissa ser knappt gravida ut..

visst har hon blivit större, men vilka idiot komentarer, om att folk inte vill ha barn därför. det finns något som heter träning. Jessica har inte blivit så av barn utan av för mycket onyttigheter.!

Alla blir ju inte sådär stora som tur är. Hoppas inte jag blir det :O

Hon borde iofs kunna gå ner sina kilon på nolltid eftersom hon har cash och kan anställa en PT som är på henne every day.

Stina

Men den andra bilden ser ju galet retuscherad ut..

Hon har ju varit lite småstor ett tag även innan hon blev prego. Tror att hennes ämnesomsättning sabbades totalt när hon tränade och bantade till Dukes of Hazzard. Haha jag älskar Jess, that´s why I know. För hon har ju alltid varit smal innan dess menar jag. Men tänk på att den bilden är också ifrån typ 2003-2004. Kroppen förändras på några år :)

nu blev jag inte heller sugen på att skaffa en liten bebis ;)

gud vilken skillnad!

Anonym

Alla ser inte ut sådär efter man skaffat barn. Som candis skrev så gick hon ju upp i vikt redan innan graviditeten. Tycker detta var ett ganska elakt inlägg och inget jag förväntade mig från denna bloggen..

Oj! är det verkligen hon?

gå ner i vikt kan vem som helst göra. bara att bestämma sej. att skaffa barn är det bästa jag gjort.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: