Webshop Beauty

Idag fick jag ett bud till dörren med fantastiska skönhetsprodukter från Webshop Beauty. Det föryngrande serumet Instantly Ageless™ Facelift in a Bottle. En produkt med omedelbar effekt som ger ett tillfälligt lyft under minst åtta timmar, beroende på hudtyp och hudkondition. Du kan se förvandlingen direkt när din hud får en annan struktur, rynkor och ärr slätas ut, påsighet minimeras och du får ett yngre, piggare utseende, allt inom bara några minuter! Instantly ageless Moisture lif som återfuktar huden och skyddar den från fria radikaler. Återuppbygger huden inifrån genom att stärka hudens kollagen samt stimulera produktionen av nytt. Skapar en fin och ungdomlig lyster.SlimCell-Tex som är världens allra första och enda slimmande anticellulit-spray som snabbt och smidigt appliceras på jeans, byxor och strumpbyxor.Den unika sprayen motverkar redan existerande celluliter, förebygger uppkomsten av nya och ger en fastare, spänstigare hud.
 
 
 
Anonym

Vad fina burkar de va :-)

har du något tips på någon hudkräm som är bra mot finnar och allmänt dålig hy i ansiktet? :)

Svar: Dermalogica är superbra! Deras rengöring och Smoothing cream funkar för de flesta :) Annars gillar jag décleor också :)
Sara Sternemar

sv: tack så mycket!

Vad fin du är på din profilbild :D

Har du testat dem än? Fungerade de? :D

Amanda Ljugner

ÅH! Kan du inte skriva en recension på SlimCell? Den verkar så bra, men har inte vågat testa den ännu! Och kanske en separat på instantly ageless - vore något att ge till mamma!

Svar: Absolut! :) Ska fixa det!
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: